Se billedet: Dansk seriesild i kærligt kys

Skuespillerinden Stephania Potalivo har delt et foto på Instagram af sig selv i kærligt selskab med forretningsmanden Nils Petter Bro

Stephania Potalivo har lagt et 'hov'-billede ud på Instagram. (Foto: Polfoto)
Stephania Potalivo har lagt et 'hov'-billede ud på Instagram. (Foto: Polfoto)

Under den seneste sæson af 'Vild med dans' valsede Stephania Potalivo sig ind på et flot andenplads med sin professionelle partner Morten Kjeldgaard, men nu ser den 29-årige skuespillerinde ud til at have fundet en ny mand at danse kinddans med.

- Lige nu er jeg rigtig glad, fordi jeg har haft verdens bedste dag. Det har bare været så fedt at være he, siger Stephanie Potalivo. Danske kendte - 28. nov. 2015 - kl. 12:22 Tabte VMD: Vi gjorde hvad vi kunne

Mandag aften lagde 'Sjit Happens'-stjernen nemlig et kærligt billede ud af sig selv på Instagram i selskab med Nils Petter Bro, der er medejer af de populære Madklubben-restauranter.

På billedet har den 37-årige forretningsmand begravet sin mund på Potalivos kind, mens parret storsmiler til fotografen.

Hov... @nilspettter

Et billede slået op af Stephania Potalivo (@stephaniapotalivo) den

- Hov..., skriver den smækre skuespillerinde til billedet efterfulgt af et hjertesymbol og en emoji af en pige og en dreng, der holder hinanden i hånden.

Allerede søndag aften lagde Nils Petter Bro billedet af parret sammen op på Instagram og ledsagede det også med hjertesymbolet og emojien.

Se også: Danse-Stephania: - Jeg haft en tendens til at give op

Stephania Potalivo er i øjeblikket ved at indspille femte sæson af den populære Zulu-serie 'Sjit Happens', mens hun kan ses i 'Klassefesten 3: Dåben' den 6. oktober, hvor den folkekære trio Anders W. Berthelsen, Troels Lyby og Nicolaj Kopernikus spiller hovedrollerne.