Se billedet: Her er Julie Zangenbergs nye kæreste

Skuespilleren er faldet for en canadisk eventmager

For bare et par uger siden gav Zangenberg en kommentar om sin ekskæreste, Nicklas Bendter, da Ekstra Bladet mødte hende på den røde løber til Guldtuben 2016

Da Julie Zangenberg den 2. oktober mødte op i Parken til Justin Bieber-koncert var det uden en date ved sin side. Dog svarede den 27-årige skuespiller optimistisk på spørgsmål om sit kærlighedsliv.

- Det går rigtig fint med kærligheden, sagde hun til Ekstra Bladet uden at ville uddybe yderligere.

I denne uges udgave af Her & Nu løftes sløret for Zangenbergs nye kæreste. Det er den canadiske eventmager og natklubejer Ralf Madi, som har indtaget pladsen ved skuespillerens side efter Nicklas Bendtner.

Her & Nu skriver, at parret var på restaurant Cantina i Indre København, og dagen efter tog de sammen til London: Foto: Uffe Kongsted/Her & Nu
Her & Nu skriver, at parret var på restaurant Cantina i Indre København, og dagen efter tog de sammen til London: Foto: Uffe Kongsted/Her & Nu

Julie Zangenbergs agent, Elisa Lykke, bekræfter over for Ekstra Bladet, at skuespilleren har fået en ny mand i sit liv.

- Hun er glad, og hun har fået sig en kæreste, siger Elisa Lykke og bekræfter, at det er Ralf Madi, som er den udvalgte.

Ifølge Her & Nu mødte parret hinanden, da Julie Zangenberg tidligere i år var på Tahiti for at tage reklamebilleder. Her har 42-årige Ralf Madi netop åbnet et resort, skriver bladet.

Julie Zangenberg og Nicklas Bendtner gik fra hinanden i  starten af april, og fodboldspilleren har vist sig med flere modeller siden bruddet.

Ralf Madi har lagt dette billede op af parret i London.

 

Julie Zangenberg vil behandles som en prinsesse på første date. Danske kendte - 11. okt. 2016 - kl. 11:44 Zangenberg: - En mand betaler på første date!

Se også: Bendtner til Bieber-koncert: Ankom hånd i hånd med brunette

Danske kendte - 24. sep. 2016 - kl. 20:33 Zangenberg: Det ønsker jeg for Nicklas

Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen