Se billedet: Kage-darling i spektakulært numseløft

Den tidligere 'Den store bagedyst'-deltager har været i kløerne på Gustav i ti uger

Ditte Julie Jensen kalder Gustav for en hård træner. - Der er ikke meget tid til hyggesnak undervejs, griner hun. Privatfoto
Ditte Julie Jensen kalder Gustav for en hård træner. - Der er ikke meget tid til hyggesnak undervejs, griner hun. Privatfoto

I lørdags blev Ditte Julie Jensen gift med sin Marck. Og kage-darlingen var intet mindre end i sit livs form, da hun iklædt en smuk kreation fra Lasse Spangenberg skred ned ad kirkegulvet for at give sit ja.

Ditte Julie Jensen er kommet alt andet end sovende til sin flotte krop, der på ingen måde afslører, at hun i løbet af de seneste år har født to børn.

I ti uger har Ditte Julie Jensen været i kløerne på den tidligere realitystjerne Gustav Salinas, der nu lever af at være personlig træner. Og billedet af arbejdet med den nygifte kagebogsforfatters bagdel taler for sig selv.

Ditte Julie Jensen før og efter Gustavs hårde træning. Privatfoto
Ditte Julie Jensen før og efter Gustavs hårde træning. Privatfoto
 

Dittes numse har på mindre end tre måneder via hård træning løftet sig adskillige centimeter.

Det er ikke kun på numsen, at Ditte Julie Jensens krop på få uger har gennemgået noget af en forvandling. På sin blog viser hun flere billeder af, hvor skarpt hun står efter Gustavs benhårde træning.

Selv i Dittes ansigt kan man se den store forandring.

Se også: ’Bagedyst’-Ditte har taget et benhårdt valg

- Jeg smiler simpelthen fra øre til øre. Jeg har fået så meget energi og føler mig så stærk, siger hun til Ekstra Bladet.

Bedre holdning
Målet med Ditte Julie Jensens træning op til brylluppet var ikke at tabe en masse kilo, men netop at blive strammet op. At der så er røget over fire kilo, gør hende ikke noget.

- Mit ønske var at få en bedre holdning og at blive strammet op. Og så ville jeg gerne af med de mormor-arme, som jeg syntes, at jeg havde fået til trods for, at jeg hele tiden slæber rundt på et par børn, siger hun og fortæller, at hun nu er fire centimeter tyndere rundt om hver arm.

Se også: 'Bagedyst'-deltager skal giftes: - Det er håbløst

Ditte Julie Jensen har altid været en aktiv pige og har flere gange om ugen luftet løbeskoene.

- Men jeg har virkelig fået øjnene op for, at det ikke var nok for mig. Der skulle noget vægttræning til, før jeg blev strammet op. Og jeg må sige, at en time i fitnesscentret et par gange om ugen virkelig er en god investering, siger hun.

Ditte Julie Jensen var med i 'Den store bagedyst' på DR og har siden gjort kager til sin levevej i bog- og blogform. Foto: DR/Sanne Christophersen
Ditte Julie Jensen var med i 'Den store bagedyst' på DR og har siden gjort kager til sin levevej i bog- og blogform. Foto: DR/Sanne Christophersen

Som alle andre kan Ditte Julie Jensen også falde ned i sofaen i stedet for at komme af sted.

- Der er så mange gode undskyldninger, men jeg ved bare, at jeg får det meget bedre, når jeg træner. Jeg står virkelig meget op i forbindelse med mit arbejde, og det betyder alt, at man har en stærk krop, siger Ditte Julie Jensen, der har trænet tre til fire gange om ugen op til brylluppet.

Træningsforløbet med Gustav er officielt slut nu, men Ditte er hverken færdig med at træne eller med at hænge ud med Gustav.

- Vi skal stadig træne lidt sammen, og så skal vi finde ud af, hvad andet sjov vi kan lave, siger hun.

Drømmebryllup
Lørdagens bryllup var - bort set fra regnen - fuldstændigt perfekt.

Se også: Bagedyst-Ditte skal giftes

- Jeg tænkte meget over vejret inden, men da vi først kom i gang, betød det intet, siger Ditte Julie Jensen, der overraskede sin mand med en helt særlig gave, da hun holdt tale for ham under middagen.

- Jeg gav ham en rejse. Så vi skal sammen med børnene tre uger til Cuba i det nye år, siger Ditte Julie Jensen, der er mor til Karla på knapt fire og Albert på et.

Se også: Endnu en kage-baby er kommet til verden