Se billedet: Nu er der nyt fra Gitte Nielsen om chok-graviditeten

Den danske Hollywood-stjerne har delt et nyt billede af sig selv med kæmpe mave

Gitte Nielsen er glad for tiden, men er hun også gravid? Foto: Linda Johansen
Gitte Nielsen er glad for tiden, men er hun også gravid? Foto: Linda Johansen

Gitte Nielsen har stadig ikke sagt de tre små ord - og er det ikke de klassiske tre 'jeg elsker dig'-ord, der er tale om. Derimod venter mange fortsat på at høre den danske Hollywood-stjerne sige direkte: 'Jeg er gravid'.

Natten til mandag lagde 54-årige Gitte Nielsen et billede op på de sociale medier af sig selv med en stor og meget gravid-lignende mave.

Siden har 'Red Sonja'-skuespilleren spillet fans og medier et puds med sine meget mystiske udmeldinger, hvor hun på ingen måde bekræfter, at hun er gravid. Og nu har hun endnu en gang lagt et opslag ud, der bidrager mere til forvirringen om, hvad der foregår, end til at opklare noget som helst.

- Lykkelige tider, skriver hun bare i opslaget, hvor der i modsætning til det første mave-billede ikke er en navle, der stritter ud.

Indtil mandag var Gitte Nielsens posts på Instagram af den fladmavede slags - og pludselig eksploderede hendes mave nærmest.

Den danskfødte skuespiller og tv-personligheds management har ikke lige frem hjulpet med at opklare, hvad der sandt og falsk i den efterhånden ret mystiske sag.

- Parret bekræfter deres Instagram-post, lød det kort og kryptisk fra Gitte Nielsens management, da Ekstra Bladet mandag var i kontakt med dem skriftligt.

Ønsket om at få det uddybet har ikke medført et mere klart svar fra Gitte Nielsen-lejren.

- Som tidligere skrevet bekræfter parret graviditeten. Ingen yderligere kommentarer, er det seneste svar, Ekstra Bladet har fået.

Ingen emner er for store eller små til Gitte Nielsen nye personlige talkshow. (Pr-foto) Danske kendte Gitte Nielsen vil fortælle alt

Ingen steder fremgår det dog, at det er Gitte Nielsen, der er gravid. Kun at der er en graviditet i familien, som Gitte Nielsen og hendes mand, Mattia Dessi, altså bekræfter.

Forvirrede fans og følgere

Gitte Nielsens fans og følgere på Instagram ved ikke, hvad de skal tro om, hvorvidt danskeren er gravid eller ej.

- Ahhh den hopper jeg ikke på, skriver en af hendes følgere, mens en anden fuldt og fast tror på, at Gitte Nielsen venter sig.

- Stort tillykke herfra - jeg håber at det bliver et raskt, friskt og helt igennem vidunderligt barn :)

En tredje gætter på, at der er tale om en helt anden slags familieforøgelse.

- Mon ikke det er en lille hundehvalp?

Gitte Nielsen har i forvejen fire store drenge. Én fra ægteskabet med Kasper Winding, én fra forholdet med NFL-spilleren Mark Gastineau og to fra ægteskabet med Raoul Meyer.

Er Gitte Nielsen gravid eller spiller hun fans og medier et puds? Foto: Linda Johansen Danske kendte Gitte Nielsen bekræfter graviditet - men hvis?