SE VIDEOEN: Casper Christensen i voldsomt slagsmål

- Jeg ville beskytte min kone, indrømmer komikeren om vildt barslagsmål. Se optrinnet her

(Video: Privatoptagelser)

Var det dig, der var med i slagsmålet, eller kender du vedkommende? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv til os i en sms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

Hvad der skulle have været en hyggelig aften for Danmarks bedste ’Klovn’, Casper Christensen, endte med et slagsmål på det københavnske værtshus Palæ Bar omkring klokken 01.30 i nat.

Det viser en video, som Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af.

Komikeren var på Palæ Bar med sin hustru, Isabell Friis-Mikkelsen, og en ven, da slagsmålet opstod.

En fuld mandlig bargæst lagde an på Isabell Friis-Mikkelsen, og så røg komikeren op i det røde felt.

Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen blev tidligere i dag gift i Vor Frue Kirke. (Foto: Polfoto) Danske kendte - 13. sep. 2014 - kl. 19:07 Casper og Isabel: Derfor elsker vi hinanden

- Ja, jeg slog ham. Det sidste jeg så var, at han desværre stadig stod op. Og jeg vil gerne indrømme, at jeg er vildt dårlig til at slås, bekræfter han over for Ekstra Bladet.

- Jeg skulle i byen med Isabell. Bare en hyggelig tur ude. På baren (red. Palæ Bar) er der en fyr, der er vildt provokerende over for Isabell. Han skubbede til hende, snakkede grimt til hende og lagde an på hende. Og på et tidspunkt skubbede han hende omkuld, siger Casper Christensen.

Et øjenvidne fortæller til Ekstra Bladet, at Casper Christensen pludselig fløj op fra bordet, hvorefter han begyndte at slå ud efter den mandlige bargæst.

Isabel Friis-Mikkelsen og Casper Christensen skal i dag giftes i Vor Frue Kirke i København. (Foto: All Over) Kendte Casper skal giftes: Frygter at kradse af før Isabel

Komikeren blev dog hevet med ud foran baren sammen med hustruen, men ikke længe efter styrtede han igen ind af døren og slog løs på gæsten.

- Jeg ville beskytte Isabell. Og det vil jeg altid gøre, lyder det fra komikeren.

Det nygifte par havde - også - blik for hinanden, da de var i byen med vennerne. (Foto: Kenneth Meyer). Kendte Casper og Isabel på bytur med vennerne

Selvom det var en voldsom aften, så ønsker komikeren ikke at gøre mere ved sagen.

- Det er, hvad der sker. Jeg går bare ud for have det sjovt.

Se den vilde video ovenover.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere