Se videoen: Sådan luller Seebach sønnike i søvn

Den nybagte celebre far fik lille Holger med kæresten, Julie Teglhus, i starten af januar.

Seebach-dynastiet blev udvidet med en arving, da den folkekære sanger Rasmus Seebach blev far til sønnen Holger i starten af januar.

Og noget tyder på, at "Natteravn"-stjernen allerede indprenter musikken i den lille purk.

I en Facebook-video viser Seebach, hvordan han luller sønnike i søvn. Han har bundet en snor fra sønnens vugge til sin pladespiller. Når pladen kører rundt, får det vuggen til at bevæge sig.

- Det må da være den mest hiphop-måde at blive vugget, konstaterer den nybagte far i teksten til den 22 sekunder lange video.

Seebach brugte også det sociale medie til at annoncere, at sønnen var blevet født den 8. januar.

- Endelig kom vores lille Holger på 3600 gram til verden! I nat kl. 02:02 lå han trygt ved sin smukke og overdrevet seje mors bryst. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor stolt jeg er af dem begge, skrev han og hyldede sin egen far, den i dag afdøde melodigrandprix-legende Tommy Seebach.

- Min egen lille familie. Jeg kan ikke lade være med at citere min gamle far: "Det' det, jeg altid har sagt - jeg er vel nok en heldig fyr". Jeg er simpelthen så lykkelig! Kh. Farmand Rasmus.

36-årige Rasmus Seebach har dannet par med den 13 år yngre Julie Teglhus siden 2013.

Parret havde mødt hinanden i byen en del gange inden, men det var først, da han skrev til hende på Facebook, at der efterfølgende opstod sød musik.

Mest læste i flash!
Hent flere