Se videoen: Uhøflig Caroline Fleming bliver ved med at afbryde

Caroline Fleming bliver ved med at afbryde sin psykolog, der prøver at give sit perspektiv på Baronessens kærlighedsliv

Caroline Fleming lader på ingen måde sin psykolog komme med inputs i mandagens afsnit af 'Ladies of London'. (Foto: All Over Press)
Caroline Fleming lader på ingen måde sin psykolog komme med inputs i mandagens afsnit af 'Ladies of London'. (Foto: All Over Press)

Herhjemme kender vi hende hovedsageligt som vært for tv-programmet 'Danmarks næste topmodel', og som en vis langbenet landsholds-angribers ekskæreste.

I udlandet optræder Caroline Fleming dog på helt nye scener, som deltager i anden sæson af realityserien 'Ladies of London'

I et klip fra mandagens afsnit, som programmet har lagt på sin officielle Facebook-side, kan man se Baronessen modigt åbne op for sit kærlighedsliv.

Se også: Bendtner igen velkommen på Carolines slot

Caroline Flemings psykolog prøver ihærdigt at følge med og give inputs, men kommunikationen mellem de to viser sig hurtigt at blive en enetale fra Baronessens side, der igen og igen afbryder alle råd.

- Undskyld, jeg afbryder, men det er derfor, siger Caroline Fleming første gang, psykologen prøver at give hende et råd.

Ny kærlighed
Baronessen, der for nyligt har mødt en ny mand, fortæller, at hendes veninde inden mødet med den nye kærlighed, lavede en 'reading', der viste, at Caroline Fleming ville møde en vigtig elsker.

Da psykologen vil kommentere på den nye information, afbryder Caroline Fleming igen.

- Det er som om, der er en indre stemme, der snakker til mig, bryder hun ind.

Caroline Fleming sagde nej til at være 'Baby Spice' og nej til at spille over for Bruce Willis og Brad Pitt. Og sagde så ja til at skrubbe toiletter i Udkantsdanmark ... (Foto: Hanne Juul/All Over Press) Meninger Okman om tv-baronessen: Hun giver jo Amalie baghjul

Den ihærdige psykolog giver alligevel et ekstra forsøg på at give Baronessen nogle professionelle råd, men den tidligere 'Top Model'-vært viser sig umulig at standse.

- Mit hjerte har åbnet sig op for det her dejlige menneske, og jeg er virkelig begejstret. Det er jeg virkelig, siger Caroline Fleming og fortæller endvidere, at den nye kærlighed er en del yngre end hende.

- Jeg har mødt en dejlig mand, der er yngre end mig, men for at være helt ærlig, så er jeg skide ligeglad. Alder er kun et tal!

TV Underholdning - 8. aug. 2015 - kl. 15:25 Baronessen blev blød: Bendtner fik lov at se sønnen

Mobil vibrerer
Senere hen i klippet får vi dog også en anden grund til hvorfor, at alderen måske ikke betyder det store for Nicklas Bendtners ekskæreste.

- En af de ting, jeg bedst kan lide ved min 'nye ven', er, at han har en meget, meget stor og flot...... hjerte?, smiler Baronessen kækt.

Og hvis du tror, at psykologen slipper for at bliver afbrudt flere gange i løbet af det knap to et halvt minut-lange klip, så tager du fejl.

For ikke nok med at Caroline Fleming ikke lader hende snakke færdigt, så afbryder Baronessens telefon hende også en enkelt gang.

Du kan se klippet her:

Se også: Tv-baronessen som bikinibabe