Sebastian Dorset forlovet: - Det var på tide

Komikeren havde ikke troet, han skulle blive forlovet og få fire bonus-børn. Men pludselig gav det hele mening

Sebastian Dorset var ikke på knæ, men han fik ja fra sin kæreste. (Foto: All Over Press)
Sebastian Dorset var ikke på knæ, men han fik ja fra sin kæreste. (Foto: All Over Press)

626 personer har været inde og like den glædelige nyhed på Facebook. Sebastian Dorset er blevet forlovet med sin kæreste Suzan Hecht Duran.

Parret troede, at de kunne rette deres status på Facebook, uden at det blev tydeligt for alle. Men det kunne de altså ikke. Og i lørdags tikkede likes ind med fuld fart.

- Min forlovede siger så rigtigt, at det jo er en amerikansk side, så forlovelser er jo noget stort, siger Sebastian Dorset glad til Ekstra Bladet.

Se også: Derfor stemmer Sebastian Dorset på...

Han fortæller, at han ikke var på knæ. Faktisk var det ikke i sukkersøde og romantiske omgivelser, han fik stillet det store spørgsmål.

- Det var i hendes lejlighed, hvor vi havde et af de sjældne øjeblikke alene, siger Sebastian Dorset og henviser til, at Suzan Hecht Duran har fire børn fra et tidligere forhold, inden han fortsætter:

- Men det var i hendes entre, så det kunne vel ikke blive mindre romantisk. Der var heldigvis ingen tøven fra nogen af os.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sebastian Dorset sammen med sin forlovede Suzan Hecht Duran og hans hund. (Privatfoto)
Sebastian Dorset sammen med sin forlovede Suzan Hecht Duran og hans hund. (Privatfoto)
 

Susan Hecht Duran sidder i bestyrelsen i OCD Foreningen, og det var faktisk hendes interesse for netop det område, der på en måde bragte hende sammen med komikeren.

- Jeg optrådte med noget, der mindede om OCD-relaterede historier, og det syntes hun var interessant, så hun kontaktede mig.

Og så tog det ene det andet. Parret var venner i et års tid, inden det udviklede sig til kærlighed. Og nu har de været kærester siden starten af året.

Se også: Stand-up'er kårer valgets bedste øl

Sebastian Dorset havde tidligere hverken set sig selv som bonusfar eller i et ægteskab, men nu er der kommet andre boller på suppen.

- Jeg har nok aldrig kunne se formålet, men nu gav det jo pludselig mening. Og så var det jo også på tide, siger den 44-årige komiker.

Suzan Hecht Duran og Sebastian Dorset bor endnu ikke sammen, men ifølge komikeren er det noget, de vil få kigget på.

Der er ikke sat dato for brylluppet, men parret har ikke travlt.

- Vi er kun lige gået i gang med at tale om det. Jeg skal jo også først ud og tjene nogle penge, siger Sebastian Dorset.

Danske kendte - 16. feb. 2015 - kl. 21:38 Komiker: Man har pligt til at gøre grin med terrorister

1 af 2 Suzan Hecht Duran er 39 og mor til fire. (Privatfoto)
2 af 2 Sebastian Dorset var ikke på knæ, men han fik ja fra sin kæreste. (Foto: All Over Press)