Sexguru sælger ud

Den kendte sexolog Jakob Olrik har sat sin eksklusive lejlighed på Christianshavn til salg

Der er otte stole om bordet, og har man været indbudt til middagsselskab, kan man nok godt skrive under på, at der her bliver diskuteret meget andet end ratepension og forsikringsformler.

På en af stoleryggene står der nemlig 'Olrik' - og det navn tilhører ikke bare en af landets helt store stemmer, når det kommer til emner som parforhold, kønsroller, kærlighed og sex. Navnet matcher også det, der står nederst på skødet til den 211 kvadratmeter store lejlighed på Christianshavn i København.

Der er højt til loftet i lejligheden på Christianshavn. Foto: Home Christianshavn
Der er højt til loftet i lejligheden på Christianshavn. Foto: Home Christianshavn
 

Se også: Kold luft mellem sex-guruer: Vi taler ikke sammen

I hvert fald lidt endnu. Den kendte sexolog, forfatter, tv-vært og debattør Jakob Olrik har nemlig netop udbudt sin store herskabslejlighed til salg. Drømmer man om at rykke ind på kvadratmeterne oppe under loftet i et af Christianshavns gamle, fredede pakhuse, skal der lægges hele 15.250.000 kroner. Det skriver Boliga.

Lejligheden er udbudt til salg hos Home Christianshavn, og i deres salgsopstilling skriver de, at lejligheden fordeler sig over stueplan, første sal og hems, og at de synlige, rustikke loftsbjælker blandt andet er med til at give en 'stemningsfuld kontrast til det resterende interiør'.

Jakob Olrik har sat sit hjem til salg. Foto: Linda Johansen
Jakob Olrik har sat sit hjem til salg. Foto: Linda Johansen

Sexologen Jacob Olrik har skrevet erotisk roman, der skal få læseren til at reflektere over vores seksualitet og pornofiksering. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) flash - 30. apr. 2016 - kl. 16:50 Dansk sexolog afslører kendte og kongeliges hemmelige sexliv

Danmarks dyreste lejligheder
Danmarks for øjeblikket dyreste udbudte ejerlejligheder har begge hjemme på Christianshavn, der officielt hører under bybetegnelsen København K. Og er det en af dem, man godt kunne tænke sig at pakke sit flyttelæs ud i, så skal der altså betales 28,5 eller 25 millioner kroner for at rykke ind.

Men også når det kommer til det helt gennemsnitlige lejlighedsmarked i Københavns inderste postdistrikt, er der i årets første halvdel betalt mest for ejerlejlighederne, der har hjemme lige netop her.

Jakob Olrik. Foto: Rasmus Flindt Pedersen
Jakob Olrik. Foto: Rasmus Flindt Pedersen
 

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for ejerlejligheder i København K lyder nemlig ifølge Boliga på godt 50.500 kroner, hvilket slår Frederiksberg C, der er landets p.t. næstdyreste lejligheds-postnummer, med cirka 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Se alle billederne fra Olriks lejlighed HER.

Se også: Fem tips til en hurtigere orgasme