Sharin Foo i Vild med dans: Jeg skal se min frygt i øjnene

Sharin Foo står oftest i baren med en drink til fester. Men nu vil hun overvinde sin frygt og stiller op i danseprogrammet

Sharin Foo har også været dommer i TV2-programmet 'Voice - Danmarks største stemme'. (Foto: Jesper Mortensen)
Sharin Foo har også været dommer i TV2-programmet 'Voice - Danmarks største stemme'. (Foto: Jesper Mortensen)

Nu bekræfter sangerinden fra 'The Raveonettes' endelig selv, at hun er en af deltagerne i næste sæson af ’Vild med dans.’

Hendes største udfordring bliver at slå sig løs.

- Da jeg hørte de første rygter, blev jeg ret overrasket, for det var slet ikke faldet på plads. Jeg var på vandretur i Jylland, og pludselig tikkede beskederne ind fra venner og familie. Så det måtte vi da lige finde ud af, og nu er det helt på plads, siger Sharin Foo til Ritzau Fokus.

Se også: Topløs Vild med dans-værtinde tester selfie-stangen

Foto: Jonas Olufsen Kendte Sune Wagner: Uden Sharin var jeg død

Sharin Foo er klar til at springe ud i det, selvom det kan være grænseoverskridende.

- Jeg sagde ja, fordi jeg har et mantra om, at jeg skal se min frygt i øjnene. Det er meget grænseoverskridende for mig, for jeg er slet ikke nogen dansemus, og jeg står oftest i baren med en drink, siger Sharin Foo og tilføjer:

- Den største udfordring bliver, at slå mig løs på dansegulvet. Jeg er nok ret kontrolleret og reserveret. Den fysisk hårde træning bliver ikke noget problem, siger hun.

Se også: Sune Wagner: Vil nyde Sharin i Vild med dans

Hendes makker fra 'The Raveonettes' bakker hende op.

- Det er vildt sjovt og overraskende, for hun har altid sagt, at det var mig, der skulle være med i det danseprogram, fordi jeg danser bedre end hende, griner Sune Rose Wagner.

Han fortæller Ekstra Bladet, at han selv er blevet spurgt på et tidspunkt, men takkede nej.

- Den gang syntes Sharin, at det var dumt og forsøgte at overtale mig til at stille op. Men virkeligheden er, at jeg ikke har tid. Jeg kan umuligt hive flere måneder ud af min kalender herovre for at træne og danse i Danmark, siger Sune Rose Wagner.

Se også: Tre sangerinder sælger ud af garderoben

Sharin Foo glæder sig til at fyre den af på dansegulvet, og hun håber, at hun går hele vejen til finalen. I første omgang er hendes mål dog at komme minimum halvvejs i programmet.

- Jeg vil virkeligt gerne lære at danse. Det håber jeg, at jeg kan lære. Man hører jo, at det skulle være enormt livsbekræftende at danse, så det håber jeg, at jeg kommer til at opleve, siger Sharin Foo.

Indtil videre er otte navne på nydanserne offentliggjort. Sharin Foo skal konkurrere mod 'Badehotellet'-skuespilleren Ena Spottag, 'SJIT Happens'-skuespillerinden Stephania Potalivo, Sangeren James Sampson, Basketballspilleren Chris Christoffersen, Cirkus Arena-kronprinsen Patrick Berdino, skuespillerinden Søs Egeling og skuespilleren Sami Dar.

Se også: Skandinavisk lyst