Sigurd Barrett: Børnene vilde med min unge kæreste

Den 48-årige musiker og børnevært er faldet for en færøsk violinist på 24 år

Heidrun Petersen og Sigurd Barrett et det nye kærestepar i dansk showbiz. Foto: Bjørn Jakobsen
Heidrun Petersen og Sigurd Barrett et det nye kærestepar i dansk showbiz. Foto: Bjørn Jakobsen

De er gået stille med dørene i det halve år, de har været kærester, men amorinerne flyver rundt, og mon ikke at der også er blevet spillet lidt 'gulvviolin' - i hvert fald indrømmer Sigurd Barrett  blankt, at han har fået en meget ung kæreste, og at nogle nok vil hæfte sig ved Heidrun Petersens alder.

2015 blev et begivenhedsrigt år for Sigurd Barrett. Foto: Jens Dresling
2015 blev et begivenhedsrigt år for Sigurd Barrett. Foto: Jens Dresling
 

Det lykkedes Dansk Folkeparti at få den berømte børnevært på finansloven (Foto: Jens Dresling) Samfund - 20. nov. 2015 - kl. 07:45 Sigurd Barrett på finansloven: - Jeg troede, det var en joke

- Ja. Det er rigtigt, at jeg snildt kunne være hendes far - aldersmæssigt. Men nu er jeg altså ikke blevet forelsket i hende på grund af hendes ungdom. Det skyldes, at Heidrun er Heidrun - et fantastisk menneske, som mine hjemmeboende døtre er stærkt begejstret for.

Den 48-årige musiker og børne-tv-vært blev single efter et to og et halvt års forhold til violinisten Sara Wallevik i foråret 2015. Men hurtigt i løbet af sommeren mødte han den 24-årige violinist fra Færøerne, og siden har de været sammen.

Se også: Sigurd Barrett: Slikker mine sår i sommerhuset

- Heidrun har sin egen strygekvartet - Nordic String Quartet - lige som hun har spillet meget freelance i bl.a. Copenhagen Philharmonic, så hun er en dame med masser berøringsflade. Men selv om vi begge har travlt med arbejde, har ingen af os haft travlt med at lufte vores forhold. Det har været vigtigt for mig og os, at relationen først viste sig levedygtighed.

Barretts fem børn, som han har med operasangeren, Winnie Merete Barrett, er mellem 9 og 21 år. Den eneste søn - den 21-årige Jens Konrad - er næsten jævnaldrende med den nye 'kone', men det har ikke givet anledning til kommentarer i familien, og sønnen er i øvrigt også flyttet hjemmefra for længst. Døtrene er Olga Elisabeth på 17 år, Dagmar på 15, 13-årige Magda og Ellinor på ni.

Se også: Efter Sigurd Barrett-ulykke: Opereret i fem en halv time

Barrett var sammen med børnenes mor i 21 år - heraf var de gift i de 16.

Heidrun Petersen og Sigurd Barrett bor ikke sammen endnu.

- Hun er her det meste af tiden, men hun har ikke adresse hos mig. Vi har nemlig aftalt, at vi vil give vores forhold et år, før vi åbner for muligheden for at flytte sammen. Tingene skal have tid. Børnene skal være med i processen og indforstået med det hele. Og da alle har fået lov at ytre sig hele vejen igennem, er alt indtil videre gået fantastisk godt. Mine børn er vilde med Heidrun, og jeg er glad, siger Sigurd Barrett.

Se også: Sigurd Barrett måtte skæres fri efter ulykke

Sigurd Barrett var mere end overrasket, da han lige pludselig indgik i finansloven