Silas med band på Damhuskroen

Med blå habitter og kalvekrøs spiller Danmarks dansedarling op til dansk-pop-krobal

-Når jeg til en fest hører Birthe Kjær eller Otto Brandenburg, så må jeg bare på gulvet. Det er fedt, og jeg bliver glad i låget. Derfor har jeg med nogle stykker i et års tid talt om, at vi skulle lave et rigtigt danseband, som kun skulle spille popnumre, folk får lyst til at svinge hinanden til, forklare Silas Holst.

Danmarks absolutte dansedarling, der samtidig er en af landets populære musicalstjerner, har slået pjalterne sammen med blandt andet to gamle rotter fra Sweethearts, Holger Kølle og Peter Michael.

Se også: Jeg ville eje millioner: Dansedarlingen Silas kæmper for tyrkiske gadehunde

- Sammen med dem og to andre venner, Tore og Janus + Cristine Astrid i koret har vi skabt 'Bjørn og ski' vær' me'et' som en hyldest til Bjørn og Okay og alt, hvad der hedder dansktop. Det er glad musik, og vi elsker den. Derfor vil vi gøre vores til, at den genre ikke dør ud. Det her er vores bedrag til vedligeholdelse af dansk-pop-sjælen, erklærer han.

Silas og vennerne har øvet intenst i to måneder, og efter en samtale med Damhuskroen ligger det nu fast, at bandet får sin rigtige debut d. 25. juni på den legendariske kro i Rødovre.

Se også: Anmeldelse af 'Hairspray': En stjerne er født

- Vi holder en generalprøve to uger tidligere i Esbjerg til et rigtigt halbal, og derefter står vi forhåbentlig knivskarpt, når vi går på scenen på Damhuskroen. Og lykkes vores optræden som planlagt, skal vi være husorkester - forstået på den måde, at vi vil spille der tit.

'Bjørn og ski' vær' me'et' skal være et band af den gamle skole med de gamle dyder. Derfor kommer drengene til at optræde i blå habitter og med kalvekrøs. Og koreografien på scenen bliver enkelt og smuk, som man kender den fra The Cliffters.

TV - 24. feb. 2016 - kl. 14:31 Silas og regnbuefamilien får resultatet af graviditetstesten

Silas Holst har tidligere forsøgt sig som popstjerne. Blandt andet optrådte han i det danske Melodi Grand Prix i 2010, hvor han sammen med Katrine Thisted sang 'Come Come Run Away'. Parret vandt ikke, men nåede dog frem til semifinalen.

Anderledes gik det for hans gemal, Johannes Nymark, der sammen med sit band, Lighthouse X, vandt det danske Melodi Grand Prix tidligere på året, o

Se også: Saturday Night-feberen rammer Danmark til næste år

 

Mest læste i flash!
Hent flere