Silas: - Ups nej, det må en far vist ikke sige

Den nybagte far talte over sig og sagde det forbudte ord

- Man tager alting mere afslappet anden gang, for man har jo prøvet det før, sagde Silas Holst, der fulgtes i biografen med Mathilde Norholt og Laura Drasbæk. Foto: Henning Hjort
- Man tager alting mere afslappet anden gang, for man har jo prøvet det før, sagde Silas Holst, der fulgtes i biografen med Mathilde Norholt og Laura Drasbæk. Foto: Henning Hjort

Silas Holst var onsdag aften til premiere på Ole Bornedals nye film, 'Dræberne fra Nibe'.

Nicolas Bro og Ulrich Thomsen kan ikke stille meget op med deres underfrankerede roller i 'Dræberne fra Nibe'. Foto: Henrik Petit. Filmanmeldelser - 11. jan. 2017 - kl. 21:53 Ny 'komedie' fra Bornedal: Pinagtig at overvære

Dermed prikkede danseren og musicalstjernen hul på den baby-boble, som han har befundet sig i, siden han lørdag aften blev far til en dreng.

- Jeg har ikke været ude af mit hus i fem dage, så jeg trængte lidt, fortalte den nybagte far.

Silas Holst og Johannes Nymark har været gift siden 2013. Året efter kom datteren Maggie til verden. Foto: Mogens Flindt Danske kendte - 11. jan. 2017 - kl. 13:34 Silas og Johannes jubler: Vi er blevet forældre - igen

- Det er fordelen ved at være tre, sagde han med hentydning til den regnbuefamilie, som den lille gut kommer til at vokse op i med Louise Mahnkopf som mor og Silas Holst og Johannes Nymark som fædre.

Der er dobbelt op på fædre hjemme hos Silas og Johannes. Foto: Mogens Flindt
Der er dobbelt op på fædre hjemme hos Silas og Johannes. Foto: Mogens Flindt

Trekløveret har i forvejen datteren Maggie My, som er pavestolte af, at hun nu kan kalde sig storesøster.

- Vi prøver at tage hende så meget med i alt, som vi kan, fortalte Silas, der sammen med Maggie Mys to andre forældre ikke har gjort et stort nummer ud af at forberede hende på livet som storesøster.

- Så pædagogiske er vi nok ikke, men hun er rigtig glad for ham, forsikrede Silas Holst, der skyndte at rette sig selv, da han kom til at kalde fødslen af sin søn for let.

- Ups nej! Det må en far vist ikke sige, sagde han og skyndte sig at rette til, at det havde været en hurtig fødsel.

- Det tog kun tre timer, sagde Silas Holst, der kan nyde 10 dages barsel, inden det går løs med prøverne på musicalen 'Saturday Night Fever', som han spiller hovedrollen i til foråret.

Se også: Dansk musicalstjerne skal være far igen

De tre forældre er endnu ikke blevet enige om, hvilket navn den lille nye arving skal lystre.

- Vi har tre navne i spil. Den ene dage synes vi, at han skal hedde det ene, og næste dage noget andet. Så før vi vil kalde ham det samme navn to dage i træk, træffer vi vist ingen beslutning, smilede Silas Holst, inden han forsvandt ind i biografen.

Mest læste i flash!
Hent flere