Simone skal giftes: Sådan bliver vores bryllup

Melodi Grand Prix-sangerindens kæreste gennem syv år har friet

- Det er lidt svært ikke at blive stresset over det, siger Simone Egeriis om bryllupsplanlægningen. (Foto: Mogens Flindt)
- Det er lidt svært ikke at blive stresset over det, siger Simone Egeriis om bryllupsplanlægningen. (Foto: Mogens Flindt)

Det blev ikke til en førsteplads ved årets Melodi Grand Prix, men til gengæld kan Simone Egeriis glæde sig over en sejr på det private plan.

Kæresten Ali, som hun mødte som 17-årig, har været nede på knæ og friede til sangerinden, da de var ude at gå tur med deres ene bulldog, Bob.

Event & Kultur Simone: Jeg er stolt af endnu en tredjeplads

- Jeg er meget glad for skov og natur, så han friede på mit yndlingssted i skoven. Det var så smukt. Jeg fornemmer ellers normalt, hvis nogen planlægger noget, men ikke denne gang, fortæller Simone Egeriis.

Parret ville gerne have holdt nyheden for sig selv lidt endnu, men bekræftede historien, da Se og Hør spurgte til den.

Det blev til en tredjeplads for Simone Egeriis og hendes sang 'Heart shaped hole' ved årets Melodi Grand Prix. (Foto: Mogens Flindt)
Det blev til en tredjeplads for Simone Egeriis og hendes sang 'Heart shaped hole' ved årets Melodi Grand Prix. (Foto: Mogens Flindt)

Brylluppet skal stå til august, og planlægningen er allerede i fuld gang.

- Det er lidt svært ikke at blive stresset over det. Især for sådan en som mig, der har drømt om det, siden jeg var en lille pige, siger Simone, som dog har fået én af de største stressfaktorer på plads: kjolen.

- Den er fra USA, siger hun.

Simones bryster bliver endnu engang omtalt på Twitter. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur Simones bryster genoplivet: Hashtagget lever videre

Gæsterne skal ikke forvente et stift og fisefornemt bryllup mellem 24-årige Simone og 29-årige Ali.

- Jeg håber på, det bliver en fantastisk dag, hvor alle hygger sig og kan slappe af, og hvor det ikke er super fint og fancy, siger hun.

Alis familie er fra Tyrkiet, og de tyrkiske rødder kommer til at afspejle sig i brylluppet.

Sådan ser Simone ud i dette års Grand Prix. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur Derfor bruger Simone ikke sine bryster i aften

- Vi prøver at gøre det til et halvt dansk, halvt tyrkisk bryllup. Der skal helt sikkert være masser af musik, og så er der en tyrkisk tradition med, at der skal være en rød tråd gennem vores vielsesringe. Der er en masse små søde traditioner. Det bliver helt sikkert specielt, siger en glad Simone, som også på det profesionelle plan snart kan afsløre nyheder.

Ali friede under en gåtur med hunden. (Foto: All Over)
Ali friede under en gåtur med hunden. (Foto: All Over)
 

- Der kommer snart noget spændende nyt fra mig, som jeg håber, folk vil tage godt imod. Mere kan jeg ikke sige. Men ja, det er noget med musik, fortæller Simone. 

Simone gav sig selv en god fødselsdagsgave i form af et kørekort på sin 18 års fødselsdag. (Foto: Jakob Jørgensen) Danske kendte Simone kan blive godt kørende

Simone deltog ved årets danske melodi grand prix. Hør, hvad hun sagde, da sangene blev præsenteret her.