Single Mascha Vang takker for støtten

Den kendte blogger har fået masser af opmuntrende ord efter bruddet med Andreas Bo

Hold op, hvor har vi haft det sjovt, skriver Mascha om Andreas Bo, efter de to er gået fra hinanden. Og det ses - for bare halvanden måned siden hyggede de to sig sammen til Zulu Comedy Galla.

Mascha Vangs trofaste følgere var hurtigt klar med trøstende ord og opmuntringer, da kendisbloggeren søndag afslørede, at hun og komikeren Andreas Bo ikke længere danner par.

Anderas Bo og Mascha Vang sammen på den røde løber. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 25. okt. 2015 - kl. 14:22 Andreas Bo om brud: Årsagen er ikke interessant

- God vind fremover, søde Mascha. Det gjorde helt ondt at læse det, man føler jo næsten, man kender jer, skriver en.

- Jeg ønsker jer begge det bedste hver for sig. Det er tydeligt for os, der følger din blog hver dag, at Andreas og din søde datter har været meget tætte, skriver en anden.

Andreas og Mascha på den røde løber. (Foto: Anthon Unger) Danske kendte - 25. okt. 2015 - kl. 12:30 Mascha Vang: Jeg er ikke længere sammen med Andreas

Selv om parret har understreget, at bruddet er helt udramatisk, er Mascha Vang glad for opbakningen og takker sine følgere via Instagram.

- Og tak for alle de søde kommentarer, slutter hun et indlæg, der ellers handler om, at hun har været tidligt oppe med datteren Hollie Nolia.

Mascha Vang og Andreas Bo mødte hinanden til en nytårsfest for snart to år siden på Hotel Skt. Petri i København. Andreas Bo har tidligere fortalt, at han blev imponeret over, at Mascha havde en af Danmarks mest populære blogs.

Bloggeren Mascha Vang og komikeren Andreas Bo har dannet par i halvandet år. (Foto: Anthon Unger) Danske kendte - 23. okt. 2015 - kl. 12:34 Andreas Bo spiller Dirch: Mascha synes, det er mega sejt

Da Mascha tidligere i år blev spurgt af 'Alt for damerne', hvilken mand, der har gjort størst indtryk på hende, svarede hun: 

– Min kæreste, Andreas, men det er jo selvfølgelig, fordi det er ham, jeg er forelsket i lige nu. Han gør mig helt vanvittigt glad – mere glad end jeg har været længe.

Mascha Vang vil prøve sig selv af i nye sammenhænge. (Carsten Lauridsen / Polfoto). Danske kendte - 22. okt. 2015 - kl. 12:56 Mascha Vang springer ud som skuespiller