Skilt: Nu vil hun bo med eks'en

Sarah Grünewald vil fortsætte med at bo med sin eksmand, Rasmus Backhaus, selvom de er blevet skilt

Sarah Grünewald vil ikke flytte fra sin eksmand. Foto: Mogens Flindt
Sarah Grünewald vil ikke flytte fra sin eksmand. Foto: Mogens Flindt

Tilbage i februar i år annoncerede 'Vild med dans'-værtinden Sarah Grünewald, at hun og ægtemanden, dj'en Rasmus Backhaus, som hun har dannet par med siden 2013, skulle skilles.

I kølvandet på skilsmissen gik hun til tasterne på de sociale medier for at finde et nyt sted, hun kunne bo med parrets fælles søn, Luis, der er tre år gammel.

Men planerne om at finde en lejlighed for sig selv er nu ændret. Sarah Grünewald og eksmanden vil nemlig gerne fortsætte med at bo sammen.

Se også: Uden kæresten: Sara Maria flytter

Det fortalte 35-årige Grünewald, da Ekstra Bladet mødt hende på den røde løber fredag aften i forbindelse med Elle Style Awards i København.

- Jeg er et virkelig dejligt sted i min skilsmisse. Vi har det super godt, lød det fra Grünewald, der fortsatte:

- Vi har ikke fundet et nyt sted at bo, men vi har til gengæld fundet ud af, at vi bare rigtig gerne vil bo sammen. På den måde at vi er inde for rækkevidde. Vi har ikke lyst til at flytte fra hinanden. Det er skidesvært at finde en lejlighed, hvor vi begge kan bo. Men det kan måske være noget i samme opgang, et delehus eller en delegård et eller andet sted, lød det fra 'Vild med dans'-værtinden.

SarahGrünewald var et stort smil, da hun fredag aften mødte op på den røde løber. Det til trods for, at hun lige er gået igennem en skilsmisse. Foto: Mogens Flindt
SarahGrünewald var et stort smil, da hun fredag aften mødte op på den røde løber. Det til trods for, at hun lige er gået igennem en skilsmisse. Foto: Mogens Flindt

Plads til nye partnere
Ifølge Sarah Grünewald er hun og Rasmus Backhaus hinandens bedste venner, og derfor ønsker de også stadig at være så tætte på hinanden som muligt trods skilsmissen.

- Vi har det så godt som familie, så frygten for at flytte fra hinanden er bare kæmpestor. Jeg vil gerne blive ved med at være glad, og det er vi altså, når vi er sammen. Vi er jo bedste venner, for fanden, understregede hun.

Se også: Sarah søger nyt hjem

Selvom man kunne frygte, at det er en udfordring at bo så tæt på sin eksmand, så er Grünewald ikke det mindste bekymret.

- Vi kommer til at blive sammen som familie på den måde. Så kan det være, der kommer nye partnere ind i billedet, og det må vi jo så omfavne. Vores førsteprioritet er Luis og hinanden. Og så er vi jo heldige, at vi er i en alder, hvor jeg kan mærke, at voksne mennesker heldigvis rummer det - at kunne være sammen, fortsatte hun.

Se også: Nyskilt tv-vært tog eksen med til fest

Verdens sværeste beslutning
Det var i februar i år, at Sarah Grünewald annoncerede, at hun skulle skilles.

Det skete på Instagram.

'Ras og jeg har truffet verdens sværeste men vigtigste beslutning - Det at gå fra hinanden. I den beslutning ligger en kæmpe sorg og en ubeskrivelig smerte som vi i længere tid har givet plads, og som vi i stilhed har omfavnet og delt med hinanden', skrev hun og fortsatte:

'Vi går udelukkende fra hinanden som ægtefolk, men vil for evigt blive sammen som familie. Vi er de bedste venner og de bedste forældre for Luis og vores liv er heldigvis fyldt med en enorm kærlighed og rummelighed til og for hinanden.'

Parret fandt sammen i 2013 og blev gift året efter.

Sarah Grünewald, der begyndte sin karriere som model, har været vært på 'Vild med dans' siden 2013. I 2015 annoncerede hun sin graviditet for åben skærm og fødte sønnen i marts året efter.

Sønnen er født med læbespalte og har gennemgået flere operationer, som parret har været meget åbne omkring.

Se også: Dansk tv-vært i vanvittigt tampon-uheld

Begyndte i parterapi
Sidste år fortalte den kendte vært til Eurowoman, at hun og manden var begyndt i parterapi.

– Vores forhold bliver udfordret, når vi glemmer at passe på hinanden. Hvis vi ikke ser hinanden som Sarah og Rasmus, men kun ser hinanden som mor og far. Så har vi brug for at trække stikket og sidde og kigge lidt på hinanden, tage ud og spise eller gå en tur, når den lille er afleveret i vuggestuen, forklarede hun.

– Det er hverken bål eller brand, tværtimod. Det, vi har sammen, er så hamrende værdifuldt, og det skal der passes på. Så efter vi fik Luis, og der ikke har været tid og overskud nok til at tale sammen, blev vi enige om, at det kunne være superfedt at prøve det, som mange gør alt for sent. Det er fedt at have det her rum, hvor vi kan få sagt alt det, der skal siges og har behov for at tale om, tilføjede Rasmus.

Terapien var dog tilsyneladende ikke nok til at redde forholdet.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere