Slut med reality: Nu skal hun have nye bryster

Ida og Jonas er sammen med Julie og Oliver favoritter til at vinde 'Love Island' ifølge bookmakeren Danske Spil

Hør Ida fortælle om at være biseksuel her. Video: Anthon Unger / Redigering: Kristian Hansen

I aften slutter realityeventyret for 'Love Island'-kæresterne Ida Søjborg og Jonas Korsgaard, når vinderne af den første sæson i dansk regi findes på TV3.

Ida og Jonas var en del af startcastet og har derfor været indespærret i en villa siden 20. oktober, hvor optagelserne begyndte. Det har kunnet mærkes.

- Lunten er blevet kortere, men samtidig er det surrealistisk, at vi har været herinde i snart seks uger. Jeg havde håbet at finde kærligheden, og det er lykkedes. Det har været en fantastisk oplevelse, siger Ida, da Ekstra Bladet fanger hende og Jonas over telefonen.

Ida skal have nye og større bryster uanset om hun vinder eller ej. Foto: ANTHON UNGER
Ida skal have nye og større bryster uanset om hun vinder eller ej. Foto: ANTHON UNGER

Hun suppleres af Jonas.

- Rasmus og Michel var også trætte af det til sidst. Lige meget hvad man sagde, så sprang de i luften. Det har jeg også kunnet mærke på mig selv, at lunten har været kortere.

Jonas Korsgaard og Ida er blevet kærester i programmet. Foto: ANTHON UNGER
Jonas Korsgaard og Ida er blevet kærester i programmet. Foto: ANTHON UNGER

Større bryster
Ida og Jonas er favoritter til at vinde sammen med Oliver og Julie, der ligeledes har været i villaen siden dag ét. Men uanset om det bliver dem, eller et af de andre par, som løber med sejren, så skal Ida hjem og grave dybt i lommen.

- Jeg har drømt om at få større bryster, siden jeg var 15 år. Jeg kommer til at vade direkte ind på Nygart (privathospital, red.), når jeg kommer hjem. Uanset om jeg vinder eller ej. Jeg har altid drømt om det, men jeg skal ikke have kæmpebryster, jeg vil bare gerne kunne føle mig mere feminin, og der mangler jeg lige det sidste, griner hun.

Det er intet problem for Jonas.

- Jeg har det fint med det. Jeg støtter dig fuldt ud, skat. Større patter, det rykker. Selv om du er perfekt, som du er, lyder det ømt.

Olivia er tydeligt påvirket, da hun ikke klarer sig så godt i løgnedetektoren. Foto: TV3 Film, tv & radio Drama i TV3-program: Deltager taget i KÆMPE løgn

Forelsket for første gang
Hvis Ida skal have et tilskud til brystoperationen, kræver det, at hun og Jonas vinder programmet. Og det skal blandt andet ske foran Kasper og Josefine – villaens nyeste par. Selv om de ikke har dannet par længe, og Josefine blandt andet har været ude af villaen for derefter at komme ind igen, så tror de på sejren.

- Man ved aldrig. I den engelske udgave af 'Love Island' tror man også altid, at det er dem, der har været der fra starten, som vinder, men så overrasker par, der er kommet ind senere. Så jeg tror da på det, siger Josefine, der suppleres af Kasper.

- Jeg kom ikke herned for at vinde. Jeg kom herned for at finde kærligheden, og det er lykkedes. Lige meget hvordan det her ender, så ved jeg, at jeg har fundet ægte kærlighed, og det er det, der betyder mest, siger han og fortsætter.

- Jeg har aldrig været forelsket, så da jeg blev spurgt, om jeg ville være med, tænkte jeg bare fedt. Nu er jeg blevet forelsket for første gang. Det har været en sindssyg oplevelse for mit vedkommende.

Kasper og Josefine er villaens nyeste par. Foto: TV3
Kasper og Josefine er villaens nyeste par. Foto: TV3

Har du virkelig sagt det?
Tilbage hos Ida og Jonas er smilene store. Men da Ekstra Bladet spørger Ida til en udtalelse, hun kom med før programmets start, stivner det kort hos Jonas. Før programmets start sagde hun følgende til avisen.

- Jeg har mødt mange af de der trænede fyre og frembrusende typer. Og de er sgu lidt tomme i bolden.

Film, tv & radio Danske realitydeltagere er blevet kærester

Få er trænede som Jonas, der da også hurtigt udbryder.

- Har du virkelig sagt det?, hvilket Ida bekræfter.

Hun bryder ud i et stort grin og siger.

- Jeg tænkte det samme om Jonas. Jeg tænkte ’hold kæft en oppustelig badebold’. Men han er mere end bare store muskler. Det overraskede mig helt vildt, og det var det, jeg faldt for. At han var så sød og betænksom, siger Ida.