Smask: Fie Laursen i vådt medlidenhedskys med fremmed mand

Internet-fænomen ville så gerne have et kys, at den danske blogger til sidst overgav sig

I marts måned fik Fie Laursen lavet læber. Se, hvordan det gik her

Det britiske internet-fænomen Jack Jones er taget til USA for at tage fis på amerikanerne og efterfølgende lægge videoer af sine fjollerier ud på nettet.

I går ville han bevise, at man som brite har ret let ved at få kys af amerikanske piger. I den forbindelse henvender han sig til Fie Laursen, som for tiden opholder sig i Los Angeles, for at høre, om han ikke må få et kys.

Forholdet mellem Dylan Lee og Fie Laursen er slut. (Privatfoto) Danske kendte - 10. sep. 2015 - kl. 09:59 Fie Laursen: Færdig med Hollywood-kendis

Fie Laursen kysser Jack Jones fordi han er britisk. (Foto: Fra Facebook-videoen)
Fie Laursen kysser Jack Jones fordi han er britisk. (Foto: Fra Facebook-videoen)

Hvad Jack Jones selvfølgelig ikke ved, er, at Fie Laursen ikke er amerikaner, men lige så dansk som et stykke smørrebrød.

'Jeg er kommet hele vejen fra England for at få et kys af en amerikansk pige,' siger Jack Jones i videoen, hvor Fie Laursen dog ikke afslører sin sande nationalitet.

'Jeg kender dig ikke,' siger hun blot.

Sådan så Fie Laursen ud, inden hun fik styr på sin spiseforstyrrelse. (Foto: Privat) Danske kendte - 1. sep. 2015 - kl. 15:10 Fie Laursen: I siger, jeg ser gravid ud

'Men jeg er jo engelsk,' forsøger charmøren sig - og det virker åbenbart.

For Fie Laursen lover ham et lillebitte kys - men giver ham et, som vist ikke kun kan kaldes lillebitte.

Jack Jones er blevet kendt i Storbritannien for sine skøre videoer, som han lægger på både Facebook og Youtube. På Facebook har han over 2,5 millioner følgere, mens 200.000 følger ham på Youtube.

Se kysse-videoen herunder:

Bloggeren Fie Laursen fortæller nu ærligt, at hun har prøvet at tage kokain en enkelt gang. Og det endte med en kokain-forgiftning.(Foto: Anthon Unger) Danske kendte - 22. jul. 2015 - kl. 20:45 Ærlig Fie Laursen: Jeg fik kokain-forgiftning

TV3/Pressefoto
Fie Laursen var med i sidste sæson af Paradise Hotel. Det var der delte meninger om. Se dem her.