Smukke Robert-kvinder på den røde løber

De kendte vrimlede til Robert-festen i København

Trine Dyrholm stråler som altid. Hun repræsenterede både sin egen birolle i filmen ’En du elsker’ samt sin fantastiske rolle i tv-serien ’Arvingerne’.
Trine Dyrholm stråler som altid. Hun repræsenterede både sin egen birolle i filmen ’En du elsker’ samt sin fantastiske rolle i tv-serien ’Arvingerne’.

Det vrimlede med kendte skuespillere, da Danmarks Film Akademi i går aftes inviterede til Robert-fest i Tivoli Hotel og Kongres Center. Og der var masser af skønheder og talentfulde skuespillere, heriblandt Sidse Babett-Knudsen og Trine Dyrholm. Og sågar også Danmarks lille Antboy, Oscar Dietz var mødt op for at skabe  lidt humør på den røde løber.

 

1 af 8 Smukke Danica Curcic mødte op med sin kæreste skuespilleren Peter Christoffersen, der var meget stolt af, at Danica var nomineret for hele to film, nemlig ’Stille Hjerte’ og ’Fasandræberne’.
2 af 8 Sidse Babett-Knudsen var som sædvanlig smuk og dejlig. Hun mødte op som nomineret i kategorien ’bedste kvindelige hovedrolle’ for sin præstatin i Niels Arden Oplevs film ’Kapgang’.(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
3 af 8 Den unge Oscar Dietz mødte op sammen med filminstruktøren Ask Hasselbach, der var nomineret i kategorien ’bedste børnefilm’ for filmen ’Antboy: Den røde furies hævn’. De smutter meget snart til filmfestivalen i Berlin, hvor filmen også er udtaget.
4 af 8 Morten Grunwald repræsenterede filmen 'Stille Hjerte'.
5 af 8 Skuespilleren Annette Støvelbæk, som netop nu er aktuel i tv-serien ’Badehotellet’.
6 af 8 Martin Buch og Esben Hansen repræsenterede den geniale tv-serie ’Bankerot’. De sørgede dog heldigvis ikke for maden til Robert-festen.
7 af 8 Rosalinde Mynster kendt fra 'Badehotellet' smiler til fotografen.
8 af 8 Trine Dyrholm stråler som altid. Hun repræsenterede både sin egen birolle i filmen ’En du elsker’ samt sin fantastiske rolle i tv-serien ’Arvingerne’.