Søren Rasted taler efter skilsmisse: Sådan har vi det i dag

I et interview med Hans Pilgaard fortæller Aqua-stjernen, hvordan det går efter skilsmissen fra Lene Nystrøm

Et år efter skilsmissen fortæller Aqua-stjernen Søren Rasted, hvordan det har været at blive skilt fra Lene Nystrøm Foto: Mogens Flindt
Et år efter skilsmissen fortæller Aqua-stjernen Søren Rasted, hvordan det har været at blive skilt fra Lene Nystrøm Foto: Mogens Flindt

Søren Rasted var i den varme stol hos Hans Pilegaard i talkshowet 'Hos Hans', der sendes på TV2 Charlie.

Her fortalte han den garvede tv-vært, hvordan det står til efter skilsmissen fra kollegaen Lene Nystrøm, som han dannede par med i 16 år.

- Nu blev jeg skilt i sommer, og har det rigtig godt sammen med min kone - med Lene, fortalte han i showet.

Søren Rasted og Lene Nystrøm blev gift i 2001. Foto: Thomas Sjørup
Søren Rasted og Lene Nystrøm blev gift i 2001. Foto: Thomas Sjørup
 

Sundt blive 'revet' ud af hverdagen
Han forklarede i showet, at deres skilsmisse har været rigtig god, og at de finder godt ud af det sammen.

- Vi har det godt sammen stadigvæk. Efter at have været gift i 16 år bliver man revet ud af den normale hverdag, man har haft, og på nogle måder det også meget sundt - i hvert fald for mig. Jeg synes, det har været meget spændende at anskue mit liv på en anden måde, fordi man lige pludselig får tiden foræret på en ny måde, sagde han.

Sidste år fortalte både Søren Rasted og Lene Nystrøm på det sociale medie Instagram, at parret havde valgt at gå fra hinanden.

- Min kone Lene og jeg har efter snart 16 års ægteskab valgt at gå hvert til sit. Dette gør vi i enighed og med den største respekt for hinanden, skrev Søren Rasted og Lene Nystrøm på Instagram.

Tung beslutning
Til det norske Se og Hør har Lene Nystrøm tidligere udtalt, at det var en svær beslutning at vælge at blive skilt.

- Det var tungt at tage beslutningen om at skulle skilles. Men det er en beslutning, som vi har taget sammen. Vi fortsætter som gode venner, gode partnere og ikke mindst med hovedfokus på det bedste for børnene. Vi har fortsat stor kærlighed til hinanden og vil altid elske hinanden, sagde hun til bladet.

De to arbejder stadig sammen i succesbandet Aqua, som til sommer spiller rundt omkring i Danmark til 'Grøn Koncert'.

Parret har to børn sammen India på 13 og Billy på 12 år.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Søren Rasted, men han har ikke ønsket at komme med yderligere kommentarer til interviewet.