Søs Egelind: Jeg har fået en helt ny krop

Der er smidt kilovis af fedt og musklerne toner frem de mest uventede steder for kendisserne i Vild med dans

Søs Egelind og danseren Mads Vad til Vild Med Dans. Foto: Mogens Flindt
Søs Egelind og danseren Mads Vad til Vild Med Dans. Foto: Mogens Flindt

Det koster blod, sved og tårer at nå finalen i Vild med dans, men for flere af de tilbageværende amatørdansere har programmet også kostet på sidebenene. Til gengæld har fået langt bedre kondi og flere synlige muskler.

Det gælder blandt andet for skuespillerinden Søs Egelind, der danser med den professionelle danser, Mads Vad.

- For mig er det mere et spørgsmål om, hvad der ikke har ændret sig ved min krop, siden vi startede dansetræningen. Det er muskler hele møget. Jeg er kommet i topform, og det er simpelthen så fantastisk, fortæller Søs Egelind.

- Jeg kan huske, at den første dans, jeg skulle danse var en chachacha, og selvom den er rimelig langsom, så var jeg ved at kaste op. Nu kan jeg klare en quickstep med lukket mund. Det hele er strammet op, og det føles som om, jeg har fået en helt ny krop, siger hun.

Også for skuespillerinden Ena Spottag, er der sket kropslige forandringer.

- Der sker rigtig meget. Der sker noget med ens holdning, man lærer at rette sig mere op og får lidt mere sving i hofterne. Jeg har haft det som en principsag, at jeg ikke har villet gå på vægten undervejs, for det har for mig ikke været et projekt for at tabe mig. Men jeg kan mærke, at jeg har tabt mig på røven, fortæller Ena Spottag med et smil.

Kiloene er i den grad også raslet af den tidligere fodboldspiller John Faxe Jensen.

- Min krop er blevet 11 et halvt kilo mindre, og det har jeg det fantastisk med. Jeg føler allerede, jeg har vundet en præmie. Det er en kæmpe sidegevinst. Man kan især se det på min mave og mit ansigt. Og bukserne er begyndt at hænge, fortæller han.

For andre er der ikke sket de store udsving på vægten, men dansetræningen har alligevel sat nogle spor hos skuespillerinden Stephania Portalivo.

- Jeg er en af dem, der ikke har tabt mig, det er faktisk gået lidt den anden vej. Jeg er simpelthen få sulten for tiden, siger hun og uddyber:

- Jeg arbejder sindssygt meget, fordi jeg også er på optagelse ved siden af, og når jeg er stresset, så er jeg ikke typen, der glemmer at spise, tværtimod. Det er maden, der får mig gennem dagen. Men jeg tænker mere over min holdning, og det kan man se, siger hun.

Vild med dans sendes hver fredag klokken 20.00 på TV2.