Sofie Linde afslører: Blev panisk angst efter abort

Sofie Linde frygtede, at hun ikke kunne få børn efter en abort

Sofie Linde var bange for, at hun ikke kunne få børn. Foto: Her og Nu
Sofie Linde var bange for, at hun ikke kunne få børn. Foto: Her og Nu

I februar i år blev Sofie Linde og Joachim Ingversen forældre til lille Trine. Men graviditeten var langtfra en dans på roser.

Det fortæller Sofie Linde i sin nye bog 'Fårking gravid - en fremmed flytter ind'.

Her fortæller hun blandt andet, at hun tog 30 kilo på under de ni måneder, og at graviditeten ikke var planlagt, selvom både Sofie Linde og Joachim Ingversen var enige om, at de gerne ville være forældre på et tidspunkt.

Se også: Sofie Linde misbrugt: Jeg har intet med det at gøre

Men en ting fyldte især meget i hovedet på Sofie Linde før hendes graviditet.

Den 29-årige værtinde var nemlig angst for, at hun slet ikke kunne få børn på grund af en abort, hun havde fået foretaget for år tilbage.

'Jeg fik en abort. Kirurgisk. Jeg var egentlig overhovedet ikke ked af det, for jeg vidste, at det var det rigtige. Det sværeste ved det hele var faktisk, at jeg var panisk angst for ikke at kunne blive gravid igen efterfølgende', fortæller Sofie Linde i bogen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sofie Linde var bange for, at hun ikke kunne få børn. Foto: Her og Nu
Sofie Linde var bange for, at hun ikke kunne få børn. Foto: Her og Nu
 

Sofiie Lindes graviditet var langtfra nem. Foto: Mogens Flindt Danske kendte - 28. okt. 2018 - kl. 09:44 Sofie Linde tog 30 kilo på: Blev svinet til på åben gade

Største frygt
Ifølge Sofie Linde fortryder hun ikke aborten, men den gjorde alligevel livet surt for den smukke værtinde på et senere tidspunkt.

'Det var ikke det, at jeg fik fjernet selve barnet, for man skal, efter min mening, ikke sætte noget i verden, som ikke er velkomment – nej, det var mere frygten for ikke at kunne reproducere mig den dag, jeg fandt den mand, jeg ønskede at få børn med', lyder det fra Sofie Linde i bogen.

Sofie Linde har tidligere fortalt åbent om, at hun ikke var den største fan af at være gravid. I 'Mads & Monopolet' på P4 afslørede den gravide tv-vært også, at hun ikke er den største fan af at gro et lille menneske i maven.

 

- Når man er gravid, kan man ærlig talt godt føle sig ligesom en chauffør, hvor der er en blaffer, der har hængt ved. Og jeg er en af de få, der bare ikke synes, det er særligt fedt at være gravid. Jeg synes ikke, det er fedt, lød det tidligere fra Sofie Linde i 'Mads & Monopolet' på P4.

- Det kan go

dt være rimelig hårdt og rimelig fucked up at bære et liv, fordi ens hormoner bare kører rundt, og man vågner klokken to om natten og skal have en hotdog, fordi ellers så græder man, tilføjede 'X Factor'-værtinden.

Se også: Lise Rønne og Lene Beier udsat for svindel

Inden Sofie Linde og Joachim Ingversen blev forældre, blev de gift på Københavns Rådhus mellem jul og nytår sidste år. Ifølge Sofie Linde kom brylluppet på rådhuset i stand af praktiske årsager, men parret forventer at holde det helt store bryllup indenfor den nærmeste fremtid.

Se også: 'X Factor'-dommer har fået en baby