Sorgramt Cityboi oversvømmes med trøst og støtte

Anthon Edwards fra Citybois mistede søndag sin mor

Citybois tager på foråret hun på en turné rundt i Danmark. Foto: Per Lange
Citybois tager på foråret hun på en turné rundt i Danmark. Foto: Per Lange

I en alder af bare 17 år har teenageidolet Anthon Edwards fra Citybois mistet sin mor.

Marianne Edwards blev kun 43 år og døde søndag af sygdom. Det skrev Anthon Edwards i går på Facebook sammen med en rørende afskedshilsen til moderen:

- Jeg hader søndage, og i går var den værste. Et lys for dig, min kære, fantastiske, smukke, elskede og sejeste mor. Du kæmpede til dit aller aller aller sidste, og jeg er så stolt af dig.

- Vi har alle vor dødsdom i lommen, men først når vi får den at se, bliver vi bange - og det gjorde du i den grad også, for intet var så uretfærdigt som din sygdom.

- Du er et bedre sted nu og næste gang, vi ses igen, har vi vinger og flyver. Jeg vil elske dig i 1000 år, og du vil for altid være i mit hjerte Mors, skrev han.

Se også: Dansk teenageidol ramt af stor sorg

Siden det rørende opslag blev postet, er det væltet ind med trøst og støtte til den sorgramte boi. Flere end 1000 personer har skrevet opmuntrende beskeder til ham på Facebook.

- Det gør mig ondt og høre at din mor er død af en sygdom.... men husk Anthon vi er dine fans og vi elsker dig som den du er.... men husk glem aldrig din mor hun er ved din side 100% lige meget hvor du er ville hun altid være der.... , skriver Christine Schwaner Jensen.

- Intet er så slemt som at miste en af sine forældre. Oplevede det selv for 6 år siden! Vær stærk Anthon! Kondolerer, skriver Gustav Fabricius Almind.

- Sender alle de bedste tanker til dig og din familie, skriver Rebecca Nysom

Også sangeren Xander har sendt sin kollega en tanke med denne hilsen:

 

Mest læste i flash!
Hent flere