Soulshocks søn får hjælp efter mors død

Den danske producer får professionel hjælp til sønnen Nicolaj

Da Carsten 'Soulshock' Schack var 'X Factor'-dommer i 2010 var Nicolaj og Maxee på besøg i Danmark fra familiens hjem i Los Angeles. (Foto: All Over Press)
Da Carsten 'Soulshock' Schack var 'X Factor'-dommer i 2010 var Nicolaj og Maxee på besøg i Danmark fra familiens hjem i Los Angeles. (Foto: All Over Press)

Den 27. februar mistede den danske producer og tidligere 'X Factor'-dommer, Carsten 'Soulshock' Schack sin hustru, 46-årige Charmayne 'Maxee' Maxwell.

Det efterlader Soulshock ikke bare som enkemand men også alene med parrets 10-årige dreng, Nicolaj.

- Han har det efter omstændighederne godt. Vi har fået en speciel børneterapeut til at hjælpe. Hun hjælper mig med at guide Nicolaj igennem den svære tid. Maxee og Nicolaj var meget tæt knyttet til hinanden, siger Carsten Soulshock i et interview med BT.

Se også: Nu kan Soulshock begrave sin elskede kone

Charmayne 'Maxee' Maxwell begraves i Los Angeles i morgen den 21. marts.

- Det er planlagt, at jeg skal holde tale. Men jeg ved ikke, om jeg kan klare det, siger Soulshock til BT.

'Maxee', der i 90'erne havde stor succes med r&b-gruppen Brownstone, faldt fredag den 27. februar så uheldigt i musikerparrets fælles hjem i Los Angeles, at hun slog baghovedet ned i terrassegulvet og - værre endnu - blev skåret to steder i halsen af det vinglas, som hun formentlig tabte i faldet.

Se også: Brækkede tre tæer få dage før sin død

Da Soulshock kom hjem omkring klokken 21 fandt han 'Maxee' liggende i en blodpøl med svag puls. Hun døde i ambulancen på vej til hospitalet.

Nikolaj lå og sov på sit værelse, da hans mor faldt og kom fatalt til skade.

Dans med de kendte - 7. mar. 2015 - kl. 17:00 TV: Soulshocks store tragedie  

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere