Gitte: 'Trekant -ikke noget for mig'

Skriv til Gitte Nielsen: Eks-modellen giver råd om stort og småt til Ekstra Bladets læsere.

(Foto: Bo Nymann)
(Foto: Bo Nymann)

Hejsa Gitte!
Min kæreste har i lang tid talt om sin fantasi om en trekant.. Jeg har ikke afslået det, da jeg også synes, det kunne være spændende at prøve. Men jeg havde det lidt ambivalent ved tanken om, at jeg skulle nyde sex med både min mand og en ekstra mand i sengen. Min kæreste kom så og fortalte, at hans ven gerne ville være med og tilmed ville betale for det.. Jeg tænkte okay, min kæreste har en fantasi, han gerne vil have prøvet af, og jeg synes også, det kunne være spændende, og samtidig kan pengene på en eller anden måde retfærdiggøre det over for mig selv (altså det, at jeg 'pludselig' åbner op for en anden mand). Vi havde en fin aften sammen, og det var en fræk oplevelse, men nu er vennen igen på banen og vil igen betale for det. Kan jeg tillade mig det? Min fyr har det okay med det og nyder dette krydderi på vores sexliv.

Er jeg billig eller blot snedig? Jeg synes, at det er frækt, men omvendt har jeg ikke et absolut behov for, at det er en del af mit/vores sexliv.

Hmmm.
Det er svært for mig at afgøre, om en tredje person i ægtesengen er det rigtige for jeres forhold. Hvis både du og din mand er glade for arrangementet, så er det vel en god ting.

Rent personligt ville jeg aldrig nogensinde dele min mand og ægteseng med nogen anden. Og det, at der finder betaling sted, synes jeg også er ret mystisk. Jeg tror, jeg ville føle mig som en luder, og det ville være et totalt turn off for mig.

Så måske du bare skulle droppe hele projektet og sige til din kæreste, at nu har I prøvet det, og at det var sjovt og kinky, men at nok er nok.
Gitte

Klik her for at stille Gitte et spørgsmål

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen