Stenrig: Så meget tjener Kvamm efter soloprojekt

Musikerens forretning forbliver et givtigt foretagende efter endnu et overskud i 2016

Simon Kvamm havde i 2016 et overskud på 2,5 millioner kroner. Her optræder han med 'Vandmand' i København. Foto: Polfoto/Maud Lervik
Simon Kvamm havde i 2016 et overskud på 2,5 millioner kroner. Her optræder han med 'Vandmand' i København. Foto: Polfoto/Maud Lervik

Det går kun en vej for Simon Kvamms økonomi, og det er op.

Efter han sidste år udkom med soloprojektet 'Vandmand', der er en blanding af spoken word, sang og komik, fortsætter han med at tjene gode penge i sit firma, som han i årevis har passet og plejet ved at lade pengene stå og vokse sig større og større.

En gennemgang af regnskaberne fra hans hans selskab Walkie Talkie ApS viser, at han ikke har haft et underskud siden 2008, og at overskuddet i årene efter har været mellem 1,3 og 2,1 millioner kroner.

'Cykelholdet' var et af flere indslag i det talkshow-inspirerede program 'Drengen fra Angora'.Foto: PR Kendte Husker du 'Drengene fra Angora'? Her er de i dag

Da han startede selskabet i 2004 var egenkapitalen 1,8 million kroner, og igen og igen han ladet overskuddet blive i firmaet, så egenkapitalen har været stødt stigende. Nu er den på hele 16,6 millioner kroner.

Egenkapitalen voksede sig også større i ved udgangen af 2016, efter han endte året med et overskud på 1,8 millioner kroner, og det er, efter han har betalt 2,5 millioner kroner i løn til firmaets ene ansatte.

Coveret til 'Vandmand'. Foto: PR
Coveret til 'Vandmand'. Foto: PR

Album lå lavt
Den gode indtjening er tilsyneladende ikke kommet fra albumsalget af 'Vandmand'.

Ekstra Bladet har tidligere skrevet, at albummet var i frit fald på albumlisten, hvor den efter fem uger på salgsbarometeret faldt 16 pladser til nummer 39.

Det var dog, efter han havde ligget nummer et på listen i en stund.

Simon Kvamm turnerede også med 'Vandmand' i 2016, og han skriver på sin hjemmeside, at selv om turneen er forbi, kommer han tilbage på soloturne på et tidspunkt.

Se også: Frit fald: Simon Kvamms nedtur

Se også: Kikset: Simon Kvamm i solouheld