Stine Kronborg ramt af ulykker

Pung med masser af kontanter og bilen var forsvundet, da hun vendte tilbage til Sydney

Stine Kronborg klædt af til det bare skind. (Privatfoto)
Stine Kronborg klædt af til det bare skind. (Privatfoto)

En ulykke kommer sjældent alene.

Det måtte den danske pole-danser med foreløbig australsk adresse, Stine Kronborg, sande, da først hende pung med en del penge i, plus kreditkort og ID-bevis, forsvandt, dernæst blev også hendes bil med alle hendes kostumer neglet.

Hun havde dog en mistanke om, hvem 'bil-tyven' var, og hvor den kunne være stillet. Og ganske rigtigt. Den stod, hvor hun forventede det.

Se også: Nøgendanser med Qvortrup i junglen: Her er hele listen

Se også: Stine Kronborg dropper kæresten

Værre var det med den 'mega-dyre Louis Vuitton-pung' med alle kontanterne, der skulle bruges til huslejen, men var pist forsvundet, da hun tjekkede ind på flyet fra Melbourne, hvor hun havde deltaget i muskelbøf-konkurrencen Arnold Classic, til Sydney, hvor hun har boet i flere år efterhånden.

Stine Kronborg forlader Australien om få uger. (Foto: All Over)
Stine Kronborg forlader Australien om få uger. (Foto: All Over)
 

'Heldigvis havde jeg 50 dollars i min kuffert, så jeg kunne tage en taxa hjem, da det nu var blevet omkring midnat, og jeg ikke lige kunne se andre muligheder for at komme hjem', skriver hun på sin blog i ugebladet Her og Nu.

Læs hele Stines blog her

Hun har forliget sig med, at pengene og det øvrige indhold af pungen er tabt. Det skal ikke slå hendes humør i stykker, nu, hvor hun har store planer.

Se også: Kronborg: Jeg skylder René Dif en undskyldning

'Min umiddelbare plan er, at jeg skal stoppe mine shows, sælge mine kostumer og tænke i andre baner for at få mad på bordet. Det er også okay. At lave shows var mest for at holde mit navn varmt i Australien, men ifølge mine planer er der jo et andet land og et nyt eventyr, der venter', skriver frækheden.

Hun afslører dog ikke i denne omgang, hvilket land det er, hun tænker på.

Skærm

Mest læste i flash!