Stjernepar sætter Vesterbro-lejlighed til salg

Musiker Louis Samson og skuespiller Sarah-Sofie Torp Boussnina-Myhre flytter

Louis Samson og Sarah-Sofie sælger deres Vesterbro-lejlighed med altan. Foto: Anthon Unger
Louis Samson og Sarah-Sofie sælger deres Vesterbro-lejlighed med altan. Foto: Anthon Unger

Det kunsteriske ægtepar Louis Samson og Sarah-Sofie Torp Boussnina-Myhre, der henholdsvis er kendt som en del af bandet Julias Moon og som skuespillerinde, har netop sat  deres 90 kvadratmeter store lejlighed på Vesterbro i København til salg. Det skriver Boliga.dk.

Lejligheden fordeler sig på tre værelser og har detaljer som rå murstensvægge, et walk-in-closet og en af danskernes foretrukne fornødenheder: en altan. 

Populært område
Sanger- og skuespillerparret overtog lejligheden i 2016 - samme år som de blev gift.

Nu - tre år senere - kan man erhverve dig boligen for lige knap 4,6 millioner kroner, hvilket kan omregnes til en kvadratmeterpris på godt 51.000 kroner.

Vesterbro er da også et af de områder i hovedstaden, hvor ejerlejlighederne bliver handlet til de højeste priser.

I årets første halvår blev lejlighederne i gennemsnit solgt til en kvadratmeterpris på 44.800 kroner i bydelen, hvilket kun er overgået af Frederiksberg, København K og - helt i front - Nordhavn.

Sarah-Sofie Torp Boussnina-Myhre har medvirket i flere populære tv-serier og film, deriblandt 'Lærkevej', 'Fasandræberne' og '1864'.

Ægtemanden, Louis Samson Boussnina-Myhre, var sanger i hedengangne band Julias Moon, der altså blandt andet stod bag monsterhittet, 'Lipstick Lies'.

Se lejligheden her