Stolt Gustav får klient til at kaste op

Realitystjernen Gustav viser stolt, hvordan en af hans klienter kaster op efter en træningssession med realityberømtheden

Kongen af træningscenteret får undersåtterne til at kaste op. (Foto: Philip Davali)
Kongen af træningscenteret får undersåtterne til at kaste op. (Foto: Philip Davali)

Gustav mener selv, at han er ganske godt udstyret.(Foto: EB) Reality - 26. jan. 2016 - kl. 11:45 Kåd Gustav i vild entré: Jeg er så lang lige nu

Hellere brække sig end at trække sig er måske realitystjernen Gustav Salinas motto, når han tager svinger pisken over sine klienter som personlig træner.

Tv-personligheden, der har rejst verden rundt med Linse Kessler, har nemlig lagt et billede op på sin Instagram-profil, hvor han poserer foran en mand der med hovedet i hænderne kigger ned på sit maveindhold, som er blevet spredt udover jorden.

Der er dog mere stolthed end sympati at spore hos celebritytræneren, der ikke lægger skjul på, at han går til stålet, når han er i træningscentret.

Når Gustav ikke er på arbejde, så jagter han blandt andet kærligheden. Hør om Gustavs kærlighedsliv her

- Det kan godt være, jeg er homo, men heteroerne kan ikke følge med i min træning. Velbekomme, hehe, skriver Gustav i opslaget, som mere end 2700 allerede synes godt om.

Selvom han tilsyneladende sender heteroseksuelle mænd til tælling under sin træning, er Gustav nu ikke udødelig selv.

I november måned endte han nemlig på Frederiksberg Akutafdeling, efter at han havde havde haft for mange skiver på vægtstangen.

- Overvurderede mine kræfter i dag i en squat. Gik desværre voldsomt galt, skrev realitystjernen til et billede, hvor han støtter sig til to krykker foran skadestuen.

Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen