Stressramte Iben Hjejles afløser fundet

Mille Dinesen overtager Iben Hjejles rolle i forestillingen Privatliv, efter at Hjejle er gået ned med stress

Mille Dinesen overtager Iben Hjejles rolle i det erotiske lystspil 'Privatliv'. Foto: Stine Tidsvilde
Mille Dinesen overtager Iben Hjejles rolle i det erotiske lystspil 'Privatliv'. Foto: Stine Tidsvilde

Se også: Chok: Iben Hjejle er sygemeldt med stress på ubestemt tid

Sidste år måtte Iben Hjejle beklageligvis sygemelde sig med stress, og det gik blandt andet ud over det erotiske lystspil "Privatliv", hvor hun skulle have spillet en hovedrolle over for Dejan Cukic.

Nu har den karismatiske skuespillerinde Mille Dinesen, kendt fra tv-serierne Nynne og Rita og senest som finalist i Vild med dans, overtaget rollen som Amanda, der er den ene halvdel af det lidenskabelige forhold i det sensuelle og morsomme stykke, der blev skrevet af Noël Coward.

Dejan Cukic spiller Elyot, der skilt fra Amanda. De har begge fundet nye, yngre partnere, men ved et tilfælde støder de ind i hinanden igen og puster gløder i det fyrige forhold.

Flytter teater
De yngre partnere spilles af Cyron Melville og Sara Hjort Ditlevsen.

Her hjemme har Susse Wold og Bent Mejding tidligere pustet forestillingen til live, men Noël Cowards stykke fra 1930'erne om lidenskab, kærlighed og utroskab har gået sin sejrsgang i hele verden.

Tidligere skulle stykket gå i luften på Bremen Teater, men det bliver i stedet rykket til Aveny-T på Frederiksberg, der netop er blevet ombygget. Stykket får premiere den 15. november.

Mest læste i flash!