Stripper og dj fra tv finder sammen

Claes Lanng og Cecilie Harder er faldet pladask for hinanden og kalder sig nu kærester

Cecilie er biseksuel og stripper. Hun er desuden med i denne sæson af 'Ex on the Beach' Video / redigering: Anthon Unger / Kristian Hansen

Der er amoriner i luften i reality-land.

De to deltagere i årets sæson af 'Ex on the beach' Claes Lanng og Cecilie Harder er officielt et par, efter de er vendt hjem til Danmark.

Amanda fra Kastrup er et rigtig godt bud på årets babe i 'Ex on the Beach'. Foto: Anthon Unger Kendte KÆMPE-galleri: Se meget mere til deltagerne i knaldeprogrammet

Det fremgår af et Facebook-opslag.

Over for Ekstra Bladet glæder Cecilie Harder sig naturligt over nyheden.

- Det er dejligt, at der ikke kommer flere spørgsmål om, hvorvidt vi er kærester eller ej.

- Jeg havde gået og ventet på, at han ville spørge, om det skulle være os to, så jeg blev jo glad, da han gjorde det, siger Cecilie Harder.

Over for Se og Hør fortæller Claes Lanng, der ernærer sig som dj, at han i et stykke tid ville spørge Cecilie Harder, om hun ville være hans udkårne.

Cecilie Harder kan snart opleves i 'Ex on the Beach'. Foto: Anthon Unger Kendte 'Ex on the Beach'-Cecilie: Tjener kassen på strip

Han ventede dog til det helt rette tidspunkt.

- Det var ikke, fordi vi ikke ville. Det skulle bare være perfekt og romantisk, siger Claes Lanng til ugebladet.

Flytter sammen
Cecilie Harder, der er tatovør og stripper, bor i Skive. Claes Lanng bor Randers, men de vil ikke afvise, at parret i fremtiden slår pjalterne sammen.

Amanda kan opleves på dit tv fra 17. marts. Foto: Anthon Unger Film, tv & radio Knaldeprogrammet vender tilbage: Mød deltagerne her

- Vi bor skiftevis i Skive og Randers og håber på at flytte sammen.

- Jeg har ingen ide om, hvor det skal være. Jeg har svært ved at flytte fra skive, og Claes har svært ved at flytte fra sin store gård i Randers, siger hun.

Cecilie Harder fortæller, at hun faldt for Claes Lanng, fordi han er forstående og tålmodig.

- Det har man brug for, når man er sammen med mig. Jeg er lidt en 'drama queen' og vil have tingene på min måde, siger Cecilie Harder.