Sussi: - Leo skreg af smerte

Det var yderst smertefuldt, da 60-årige Leo faldt ned af en stige og brækkede hoften

Der måtte to portører til at hjælpe Leo ud af bilen, da han ankom til sygehuset. Privatfoto
Der måtte to portører til at hjælpe Leo ud af bilen, da han ankom til sygehuset. Privatfoto

- Leo er ikke en rigtig mand, for han er ikke pivet som andre mænd. Så da han selv bad om, at komme til vagtlægen, vidste jeg med det sammen, at der var noget helt galt!

Sådan siger sangerinden Sussi, der i dag må tage ud og optræde uden sin mand og trofaste makker på scenen ved sin side.

Leo ligger på Aalborg Universitetshospital, hvor han i går gennemgik en større operation, efter han torsdag fald så uheldigt, at han brækkede hoften.

Se også: Aflyser koncert: Leo er faldet ned fra stige

- Han faldt ned af en stige inde i vores autocamper. Jeg så ikke selv, hvad der skete, men jeg hørte bumpet. Og så skreg Leo af smerte, fortæller hun.

Én sølle meter faldt den populære og kulørte sanger ned. Men han landede så uheldigt, at hoften ikke holdt til det.

- Han kunne slet ikke støtte på benet og satte sig ind i bilen for at sunde sig lidt. Så var det, at han bad om at blive kørt til lægen. Det er første gang i mit liv, jeg har hørt Leo sige det, siger Sussi.

Først kørte hun Leo til det lokale Sundhedshus Pandrup. På grund af smerter kunne Leo ikke komme ud af bilen og blive undersøgt, og lægen sendte derfor parret videre til skadestuen på Hjørring Sygehus.

Nålepude
- Der kom to portører og tog ham ud af bilen. Der skreg han virkelig, fortæller Sussi, der fulgte med sin mand ind på skadestuen.

- Han var jo ikke ved at dø, så vi ventede vel de mellem fire og seks timer, man skal sådan et sted. Leo fik noget morfin, men han var ikke meget for det. Han er ikke så pjattet med nåle, smågriner Sussi.

- Men efter de seneste dage, føler han sig snart som en nålepude, siger hun.

Lørdag blev Leo endelig opereret på Aalborg Universitetshospital. Her fik han skiftet hele hoften.

- Han har fået en helt ny hofte. Både skålen og kuglen er blevet skiftet, fortæller Sussi, der er på vej til Sønderborg for at optræde uden sin Leo.

The show must go on - brækket hofte eller ej, og Sussi har allieret sig med Allan Vester Lassen, der skal spille i stedet for Leo.

- Det skal nok blive sjovt, fastslår Sussi, der håber på, at Leo er klar til at stå på scenen igen i løbet af et par uger.

1 af 2 Sussi må i dag undvære Leo på scenen, når hun skal optræde i Sønderborg. Foto: Polfoto
2 af 2 Der måtte to portører til at hjælpe Leo ud af bilen, da han ankom til sygehuset. Privatfoto