Svigerfar så med under sex: Her er deres reaktion

Oliver og Julie fik alvorligt røde ører, da Olivers far fortalte, at han havde set dem have sex i poolen. Deres reaktioner på den pinlige seance er vidt forskellige

Piiiiiinligt, kan man næsten høre Julie udbryde. Foto: TV3
Piiiiiinligt, kan man næsten høre Julie udbryde. Foto: TV3

I aften kan Julie Melsen og Oliver Erngart vinde 'Love Island' – tv-programmet som de for seks uger siden stemplede ind i.

Siden har de udviklet et hedt kærlighedsforhold, og det har seerne kunnet følge med i. Også Olivers far, der var iskold, da han over en skype-forbindelse bad dem om at huske badetøjet næste gang. En klar reference til hvordan Oliver og Julie kort forinden havde knaldet i poolen.

Se også: AV, den er pinlig: Sådan reagerer svigerfar på tv-sex

Da Ekstra Bladet fanger de to turtelduer over telefonen, bryder de ud i grin, da vi spørger dem til det tåkrummende møde med svigerfar.

- Det var mega sjovt. Jeg kender min far, og han er en sjov fyr. Da han sagde det, var det top nice, griner Oliver, mens Julie ikke helt ved, hvad hun skal sige.

- Jeg syntes, det var mega sjovt. Eller. Det var ikke sjovt. Det var lidt mærkeligt, at Olivers far allerede har set eller… ikke allerede. Det burde ens svigerfamilie aldrig se, siger Julie.

I modsætning til Olivers ditto havde Julies far på forhånd lavet en aftale med sin kæreste om, at hun skulle se hvert afsnit først. Og derefter fortælle ham, om det indeholdt noget, han ikke burde se.

- Det håber jeg også, at de har gjort. For det (sex, red.) er sket et par gange. Det er svært at holde sig væk, når man er glad for hinanden, konstaterer Julie.

Øjeblikket da Olivers far stikker til parret. Foto: TV3
Øjeblikket da Olivers far stikker til parret. Foto: TV3

Favorit hos bookmaker
Spørger man bookmakeren Danske Spil, så er det reelt kun Ida og Jonas, der kan true parret i kampen om sejren og præmien på 250.000 skattepligtige kroner.

Da Ekstra Bladet taler med Julie og Oliver, aner de ikke, at man kan bette på vinderen, eller at de er favoritter, og det kommer i høj grad bag på dem.

- Ej hvor sindssygt, udbryder Julie med et højt grin.

- Det vidste vi overhovedet ikke. Det er sjovt, at vi er blevet et odds. Og så et favoritodds, griner Oliver og afbrydes af kæresten.

- Det er lidt urealistisk, at man kan oddse på mig. Min mor gør det 100 procent.

Se også: Drama i TV3-program: Deltager taget i KÆMPE løgn

- Hvordan er det at være bookmakernes favorit?

- Det er ikke for at lyde selvglad, men jeg havde godt lidt set den komme, for vi har stået sammen siden dag-fucking-et som de eneste. Vi har ikke byttet rundt, og vi har modstået fristelserne i villaen. Vi har vist vores værd, men det har de andre par selvfølgelig også. De er også pisse søde og dejlige, siger Julie.

Talrige dates
Blandt parrene, der skal besejres i finalen, er Olivia og Joakim. Sæsonen igennem har den heftigt tatoverede Olivia været uhyre populær blandt de mandlige deltagere, som har inviteret hende på talrige dates.

- Som jeg håber, at seerne kan se, så er jeg et enormt ærligt menneske. Det er flatterende, at jeg har været så populær, men det er også irrelevant, når det er med fyre, jeg ikke er faldet pladask for. Syvende date var lykkens gang, og jeg slutter dateserien af med et brag, siger hun til Ekstra Bladet med henvisning til partneren Joakim.

Se også: Danske realitydeltagere er blevet kærester

Han fortæller, at parret er smaskforelskede.

- Vi er på den stærkt omtalte lyserøde sky og ser frem til at komme hjem og opleve hinanden i de faste rammer derhjemme, forklarer Joakim.

- Tror I, at I har en chance for at vinde?

- Jeg tror, at alle herinde har en kæmpestor chance. Vi kommer alle med reel kærlighed og ærlighed. Vi har hver vores kærlighedshistorie, og det kommer nok til at afhænge af, hvilken historie seerne finder mest interessant, vurderer Joakim.

Uagtet hvem der vinder, så glæder deltagerne sig efterhånden også til at komme hjem til Danmark. De tjekkede ind i villaen 20. oktober.

- Det har været den vildeste oplevelse, som jeg slet ikke havde turde drømme om. Man har lært meget om sig selv, men det er også okay at komme hjem nu. Vi har været her siden den første dag, og vi glæder os til at se vores familier og venner, siger Oliver.

Se også: Vildt akavet tv-kys: Av, det gjorde ondt det der!

Vinderen findes ved seerstemmer. De resterende par i programmet er:

Oliver og Julie

Kasper og Josefine

Jonas og Ida

Joakim og Olivia.

Hvem der vinder kan ses lørdag aften på TV3 eller Viaplay.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere