Szhirley pløjet ned af lastbil: - Jeg var lige ved at dø

Szhirley fortæller nu om den højresvingsulykke, som efterlod hende med flere skader

Szhirley blev onsdag ramt af en lastbil. Nu fortæller hun om den ubehagelige oplevelse. Foto: Philip Davali
Szhirley blev onsdag ramt af en lastbil. Nu fortæller hun om den ubehagelige oplevelse. Foto: Philip Davali

Onsdag morgen blev den 42-årige sangerinde Szhirley kørt ned af en lastbil, da hun var på vej over et kryds nær Vesterport Station.

Hun slap mirakluløst fra ulykken med et par blå mærker i ansiget og et forslået ben, og torsdag aften er Szhirley ved overraskende godt mod, da Ekstra Bladet kort fanger hende over telefonen, lige inden hun skal deltage i et interview om højresvingsulykken i 'Go' aften Danmark'.

- Jeg har det godt på trods af de skader, jeg har fået. Jeg er egentlig bare taknemmelig for, at jeg er i live, for det kunne være gået helt galt. Jeg var jo lige ved at dø i går, siger sangerinden til Ekstra Bladet.

Ulykken skete, mens Szhirley kom cyklende med sin mand. Han så derfor det hele ske.

- Min mand blev meget rasende og råbte meget højt at lastbilchaufføren, for han blev simpelthen så bange, og så reagerede han på den måde, siger Szhirley, der ganske naturligt var meget påvirket efter episoden.

- Jeg var i chok, og det var min mand også. Men jeg har det godt, når man tager i betragtning, hvad der egentlig skete i går, siger Szhirley.

Se også: Szhirley kvæstet: Ramt af lastbil

Mellem to hjul
I torsdagens udgave af 'Go' aften Danmark' satte Szhirley, der var tydeligt forslået i ansigtet, endnu flere ord på den ubehagelige oplevelse. Hun og hendes mand nåede nærmest ikke at registrere lastbilen, før den havde ramt Szhirley.

- Vi (Szhirley og hendes mand, red.) holder og venter på, at det bliver grønt. Jeg holder yderst, og jeg tjekker flere gange, at der ikke er nogle biler ved siden af. Der bliver grønt, og vi sætter i gang. Vi når at tage et par skridt i pedalerne, og her hører jeg en motor, der larmer bagfra. Det lød voldsomt. Jeg når lige at vende ansigtet, før lastbilen rammer mit styr. Mit styr kommer med rundt med lastbilen, og jeg tænker bare 'shit, nu skal du holde balancen'. Og så er det, at jeg bliver væltet og slår hovedet ned i jorden. Jeg lander lige mellem de to hjul på lastbilen, fortæller Szhirley blandt andet i 'Go' aften Danmark'.

Her kan du se, hvordan Szhirley ser ud efter ulykken: 

View this post on Instagram

Dagen udviklede sig meget anderledes end planlagt. Jeg skulle have brugt dagen i dag på at give jer en masse info, billeder og videoer ifbm. min launch af min eksklusive smykker Dropps EXCLSV, som droppede i dag. Men da jeg satte mig op på cyklen imorges for at hente de første #DatePlates med diamanter, blev jeg desværre påkørt af en lastbil i et højresving, hvilket resulterede i en lidt anden slags dag, nemlig på Riget hvor jeg blev grundigt undersøgt. Jeg har ingen frakturer og er sluppet så vanvittig billigt med et ordentligt gok i nødden, eller rettere ansigtet. Jeg ser skide godt ud! Og heldigvis elsker jeg farver.. er sikker på at jeg snart bliver ringet op ang. modeljobs til United Colors of Højresvingsulykker... Jeg kunne skrive side op og side ned om oplevelsen i dag, eller lave 1200 jokes ud af det, for det er en af de måder jeg bearbejder vanvittige situationer på, men lader det ligge for i aften, men vil dog atter en gang understrege hvor taknemmelig jeg er for de dejlige mennesker som hjalp på gaden indtil politi og de sødeste ambulancefolk ankom og kørte mig til Riget, hvor jeg også blev modtaget på bedste vis. TAK TAK TAK for hver og en af jer. Wauw I kan være sikre på at #DatePlate og Dropps EXCLSV spam er ON fra imorgen igen. Indtil da vil jeg lægge mig ind til min dejlige og stadig meget chokerede mand og værdsætte livet. Jeg vil sende en tanke til hver og en jeg holder af, og takke de højere magter for at have holdt hånden over mig i dag #ThisAintOverYetMoFo!

A post shared by Szhirley (@szhirleys) on

Lastbiler ud af byen
Under interviewet er Szhirley stadig oprevet over lastbilchaufføren, som hun mener var uopmærksom i situationen.

- Han (lastbilchaufføren, red.) var optaget af noget andet. Jeg forstår ikke, at det kan ske, når jeg kører foran ham. Jeg kører aldrig, før jeg har kigget og sikret mig, at folk har set mig. Men han var ikke ved siden af mig. Han kom bare bagfra og gassede op, fortæller Szhirley i interviewet.

Se også: I chok efter dødsfald: Uretfærdigt!

Selvom oplevelsen har været ganske ubehagelig, så vil det ikke forhindre Szhirley i at sætte sig op på en cykel i fremtiden.

- Jeg er ikke bange for at sætte mig op på en cykel igen. Jeg er eksempelvis cyklet herhen i studiet i dag. Det var en væmmelig oplevelse, men mest for min mand, som overværede det hele og troede, at han ville miste sin kone. Jeg er bare så glad for, at jeg er i live, og så er jeg ligeglad med, hvordan jeg ser ud, siger Szhirley med henvisning til sine mange tydelige blå mærker i ansigtet.

- Og så skal de der lastbiler bare ud af byen. Sådan er det bare, lyder det afsluttende fra Szhirley.