Tantholdt og Crone på Smukfest: Sådan går forholdet

De to nyhedsværter er ikke bange for at vise, hvor glade de er for hinanden - ordene er mere knappe

Rasmus Tantholdt og Natasja Crone er iklædt sportsdragter, efter de har spillet håndboldkamp med en række andre kendte på Smukfest. Foto: Stine Tidsvilde
Rasmus Tantholdt og Natasja Crone er iklædt sportsdragter, efter de har spillet håndboldkamp med en række andre kendte på Smukfest. Foto: Stine Tidsvilde

Onsdag åbnede portene på Smukfest.

Blandt de tusindvis af festivalgæster var journalisterne Rasmus Tantholdt og Natasja Crone, der netop havde tørret sveden af panden, efter de sammen med en række andre kendte deltog i den årligt tilbagevendende håndboldkamp på festivalen.

Og ikke engang hed idræt på Smukfest kunne toppe den brandvarme kærlighed mellem de to turtelduer.

Se også: Natasja Crone jubler med Tantholdt: Min søn skal på landsholdet

Værtsparret fra TV 2 kom gående hånd i hånd på vej væk fra campingområdet, og i takt med at Ekstra Bladets udsendte nærmede sig parret, gav Tantholdt Natasja Crone et kys på kinden, hvorefter de kærligt fjantede videre langs stien.

Parret udstrålede lykke, men Tantholdt, der ellers gerne beretter om tingenes tilstand, når han reporterer fra verdens brændpunkter, var ikke meget for at sætte ord på forholdet til kollegaen.

- Det har jeg egentlig ikke så mange kommentarer til, men jeg kan jo bare sige, at vi ser glade ud. Det kan være, at Natasja har noget mere at sige, lyder det fra Rasmus Tantholdt, der netop er vendt tilbage fra Afrika.

- Jeg synes, at det er meget godt sagt, siger Natasja Crone, der ikke er nær så god som sin kæreste til at skjule følelserne:

- Du kan jo se mig! Jeg smiler, tilføjer hun og griner.

Se også: Cecilie Beck til tv-fest: Ikke et ord om Tantholdt

Smilene forsvandt dog fra parrets læber, da snakken faldt på, hvorvidt der har været gnidninger i på arbejdspladsen, efter de to dannede par.

- Det har vi ingen kommentarer til, lyder det samstemmende.

Kendte Okman om Tantholdts erobringer: TV2-værter er 'stangkusiner'

Se også: Tantholdt og Crone: Vi er åbenlyst kærester

Før Natasja Crone var Rasmus Tantholdt gift i seks år med Cecilie Beck, der er nyhedsvært på TV 2.

Ekstra Bladet er til stede på Smukfest, hvor blandt andet Rasmus Seebach optræder onsdag klokken 17.30. Koncerten bliver anmeldt af Thomas Treo.

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen