Thomas Bo Larsen skal spille legendarisk kultfigur

Den populære skuespiller skal spille Stewart Stardust i musicalopsætningen af 'Terkel i Knibe'

Se klippet, hvor Thomas Bo Larsen spiller 'Steward Stardust'. Video: Have Kommunikation

'Det er gas! I kan ta' det!'

Du kender sikkert den sætning fra Anders 'Anden' Matthesens alkoholiseret figur Stewart Stardust,

'Anden' har brugt sin krasbørstige karakter i 'Jul på Vesterbro', 'Terkel i Knibe', 'Hva' snakker du om?'-pladen og stand-up-showet fra 2000 af samme navn.

Nu er det så Thomas Bo Larsen, der skal løfte den tunge arv efter 'Anden', når han skal spille rollen som Stewart Felfoss Stenstrøm Stardust jr, når 'Terkel The Motherfårking Musical' får premiere i Tivoli 14. februar 2019.

Foto: Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson
 

I en pressemeddelelse udtaler executive creative producent Thomas Langkjær, at den 54-årige skuespiller er den helt rigtige til rollen.

'Vi er vildt glade for Thomas Bo Larsens 'ja'. Thomas har den der naturlige gavflabethed, der gør ham yderst oplagt til rollen som Stewart Stardust'.

Selvom Thomas Bo Larsen skal spille 'Andens' rolle, så er bliver det ikke en direkte kopi af den populære figur.

'Men Thomas er samtidig en fantastisk dygtig og karismatisk skuespiller, så han kommer ikke til at lave en 100% kopi af Anders Matthesens figur, men vil fremelske sin version af Stewart Stardust tilsat Thomas Bo Larsens særlige charme og vildskab' lyder det fra Thomas Langkjær.

'Terkel i Knibe'-filmen er fra 2004 og solgte mere end 375.000 biografbilletter. I filmen var det Anders Matthesen, der lagde stemmer til alle figuerne, men den garvede komiker ikke at finde på rollelisten i musicalen.

Til gengæld skal Thomas Bo Larsen spille sammen Martin Brygman som 'Arne Nougatgren', Clemens som 'Jason' og musicalen instrueres af Nikolaj Cederholm.

Se, hvordan Thomas Bo Larsen er som Stewart Stardust øverst i artiklen

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere