Thomas Evers i dobbeltlykke: - Tænk at jeg får lov til at opleve det

Danseren får lov til at lege far for sin kærestes lille datter. Og han elsker det

Thomas Evers Poulsen svæver bogstaveligt talt på en lyserød sky. Han har scoret dobbelt op på lykke, hvis han selv skal sige det.

Han er hamrende forelsket i sin kæreste, Sæþór. Samtidig er han blevet bonusfar til Sæþórs femårige datter, som bor hos dem hver anden uge.

Se også: Vild med dans-veteran flytter sammen med kæresten

Det er på sin blog, at Thomas Evers Poulsen selv fortæller om den lille pige, der har fejet benene helt væk under ham.

- Det er simpelthen fantastisk. Tænk at jeg får lov til at opleve det. Det er virkelig dejligt, siger Thomas Evers Poulsen, der fra han var helt ung, selv har drømt om at blive far.

Det er mere end 20 år siden, danseren sprang ud, og den gang var regnbuefamilier ikke noget, der var in, som det er i dag. Derfor lagde Thomas Evers Poulsen sine drømme om børn på hylden og kastede i stedet sin kærlighed på sin søsters tre børn og sine gudbørn.

Se også: Thomas Evers: Det havde nok ligget mere i kortene, hvis jeg havde fået hiv

- Det har bare ikke passet ind i mit liv, at jeg skulle have børn selv. Derfor er det en kæmpe gevinst for mig, at jeg nu er bonusfar for min kærestes datter. Det er en vild følelse, siger Thomas Evers Poulsen, der må lægge bånd på sig selv for ikke at forkæle hende for meget.

- Siden jeg flyttede sammen med min kæreste i maj måned sidste år, har jeg ikke købt noget til mig selv. Men jeg har købt så meget til hende. Alt jeg har købt i snart et år er lyserødt, griner Thomas Evers Poulsen, der nogle gange må snige sine gaver ned i sin bonusdatters skuffer, så hun ikke opdager alt det nye.

- Hun skal jo helst ikke tro, at det er juleaften hver gang, hun er hos os, siger han.

- Har hun givet nyt liv til drømmen om selv at blive far?

- Nej. Jeg rejser jo land og rige rundt, så det passer ikke rigtigt med mit arbejde. Til gengæld er det helt fantastisk at komme hjem, hvis jeg har været væk i en weekend, og hun så bare kommer løbende imod mig, siger Thomas Evers Poulsen, der også synes, at han er blevet for gammel til at få et barn.

Se også: Thomas Evers: Her er min unge kæreste

- Jeg har altid forestillet mig, at det skulle være inden, jeg blev 25 år, og det er jo ligesom lidt for sent, sige danseren, der netop er fyldt 40.

På torsdag rejser Thomas Evers Poulsen med sin kæreste og bonusdatter på ferie. Og danseren har selvfølgelig sørget for, at hendes kuffert er pakket med alt, der findes af fint lyserødt sommertøj.

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen