Thomas Evers indtager popscenen i Parken

'Vild med dans'-veteranen skal sammen med sine popmakkere give den gas til TV2's '´Charlie i Parken'

Thomas Evers Poulsen er stadig mest kendt for sine evner på dansegulvet - og for at nå langt med sine dansepartnere i 'Vild med dans'. Se ham fortælle om 'sine damer' i interviewet her fra 'Dans med de kendte'.

- Det er muligt, at man ikke vinder mange priser, når man synger pop- og slagermusik. Men helt ærligt: Det er det, folk vil have, når der skal være fest. Og det er de sange, de kan teksterne på. Jeg ville bestemt ikke have noget imod at være den danske Hansi Hinterseer, for det er det publikum, som vi i 'Evers og Elnegaard' også appeller til. Vennerne kalder mig allerede for sjovt for 'Tomsi Everschöen', griner Thomas Evers Poulsen.

Den 23. april skal 'Tomsi Evershöen', Troels Elnegaard og deres on and off-bassist Michael Petersen stå på den helt store scene i Parken sammen med popkunstnere fra både ind- og udland.

Thomas Evers har selv to tatoveringer. Hans nye kæreste har hele kroppen fyldt af blæktegninger, afslører Thomas Evers. (Foto: Anthon Unger) Danske kendte - 9. dec. 2015 - kl. 18:28 Thomas Evers: Kærlighed ved første prik

Det sker, når den efterhånden traditionsrige 'Top Charlie' - eller som den hedder i år 'Charlie i Parken' løber af stablen.

Navneskiftet indikerer, at musik-udbuddet i år er bredere end det plejer at være. Således kan de 4.500 gæster ved den altid udsolgte Charlie-folkefest ud over Evers og Co både høre Johnny de Luxe, Kandis, Stig og Vennerne, Michael Hardinger Band og Nadia Stein fra News. Og året udenlandske navn er Paul Young.

- For mig er det så vildt at optræde i den sammenhæng for så mange mennesker på en gang, at jeg næsten ikke kan være i min krop. Det er bare så stort, griner Evers.

Thomas og Troels kører land og rige rundt og optræder på både små og større steder. Igennem den seneste måned har der været bud efter dem hver weekend, og det skal den evigt travle Evers så passe ind imellem dans på La Santa og i Soulhouse, foredrag, den nye kæreste, familien og hunden Pusle.

Se også: Thomas Evers: Sexuelt 'tørlagt' i over et år

- Det føles som en blåstempling, når man får mulighed for at optræde med så store navne. Jeg er virkelig stolt, og jeg glæder mig. Vi vil helt klart gøre vores bedste for at leve op til denne chance, siger han.

'Vild med dans'-veteranen har dog ingen planer om at blive fuldtids popstjerne.

-Jeg har det rigtig godt med at få lov til at brede mig som jeg gør. Det er skønt at lave så mange forskellige ting, og det vil jeg gerne blive ved med, siger han.

Se også: Thomas Evers: Her er min unge kæreste

 

Mest læste i flash!
Hent flere