Tidligere nøgenmodel går ind i rejsebranchen

Kira Eggers har fået muligheden for at kombinere sin glæde for mad, træning og rejser

Kira Eggers vil give danskerne muligheden for luksuriøse aktive ferier. Foto: Amaury Bouchet
Kira Eggers vil give danskerne muligheden for luksuriøse aktive ferier. Foto: Amaury Bouchet

Se også: Tantholdt og Crone på Smukfest: Sådan går forholdet

Kira Eggers har afsløret på sin blog, at hun i samarbejde med det nye rejsecommunity viavana.dk, giver danskere muligheden for at komme på luksuriøse aktive ferier til Kroatien.

- Det er sgu dejligt, siger André Boas, efter han har fået medhold i Pressenævnet. Foto: Peter Kjeldsen/STV Production /TV 2 TV - 9. aug. 2017 - kl. 14:04 Kunderne forsvandt efter TV2-program: Nu må tømreren lukke sit firma

 

Hvis man drømmer om en uges ferie i lækre omgivelser, hvor man ikke laver andet end at ligge ved poolen, så er det ikke Kiras tur man skal tage med på. Der vil være tilrettelagt aktiviteter i tre-fire timer om dagen, det kan være alt fra svømmeture, lange gåture, en tur på cykel igennem nationalparker eller fitness med Kira som instruktør. Hun lover dog, at alle kan være med, ligegyldigt hvilken fysisk form man er i. Ferien vil ikke være en bootcamp med intens træning, men en hvor man træner og finder motivation til en sund livsstil i selskab med andre. Hygge og afslapning vil ske efter dagens træning.

Se også: Fetterlein redder sin søn fra drukneulykke

- Det vil ikke være en daseferie, men en hvor man skal bruge sin krop og nyde de lækre omgivelser vi er i. Vi skal bruge hinanden som sparringspartnere og finde det sjove i en sund livsstil, forklarer Kira Eggers.

Der er ingen kære mor, når man skal tabe sig – kost og træning
skal tages alvorligt, siger Kira til sine kunder. Det samme gælder nu for hende selv, der skal smide i
alt 17 kilo, som hun tog på under programmet ’Min Fede Træner’. Privatfoto Krop og træning Kira: Sådan tabte jeg 12,4 kilo på ti uger

Kira Eggers lover, at man uden problemer vil komme til at tabe sig. Ønsker man ikke et vægttab, så må man bare spise lidt mere. Samtidig lover hun, at det vil ikke være en ferie, hvor man skal sidde lårene af hinanden.

- Har man ikke lyst til at være social en aften, så er det altså helt okay. Der er ikke noget værre end kontrollerede ferier, hvor alt er planlagt ned i mindste detalje, så det vil man heller ikke opleve på denne tur

Kira Eggers arbejder som privattræner, og går op i kost og motion. Foto: Jonas Olufson
Kira Eggers arbejder som privattræner, og går op i kost og motion. Foto: Jonas Olufson
 

Kira elsker selv at rejse, og hun kan slet ikke holde sin begejstring tilbage, når hun taler om sit nye projekt. Hun er lykkelig for at kunne give andre skønne luksuriøse rejseoplevelser, samtidig med at de får grundstenene til en sundere hverdag.

- Vi skal da træne, men det vil også være en kulturel oplevelse. Vi skal se en masse flot natur, samtidig med at vi skal forkæles og have det rart, fortæller Kira Eggers.

Sara Nørgaard vurderer, at kong Henrik er ked af det og føler sig svigtet af dronning Margrethe. Foto: Privat Danske kongelige - 8. aug. 2017 - kl. 21:32 Hun fik kongen i tale: Han er ikke skør

Skulle man være interesseret i sådan tur til Kroatien med Kira, så lover hun, at der er privatkok tilknyttet, en tante som vil fungere som concierge og at man skal bo i en lækker villa.

Dedikationen til det nye projekt er stor hos Kira, hun har skåret ned på sine arbejdstimer som privat træner for at have mere tid til at arrangere fremtidige rejser. I år vil der kun være en tur til Kroatien i selskab med Kira, men hun lover at der kommer flere til næste år.

- Jeg satser på, at der kommer tre-fire ture i 2018. Samtidig arbejder jeg på, at få andre kendte med på min ture.

Julie Ruggaard har tabt sig 12 kilo, men de sidste tre sidder godt fast. Nu er hun midt i en flytning, så lige nu er der pause på kuren, og nu skal vægten bare holdes. Foto: /ritzau/Mogens Flindt Krop og træning Tab dig med Vicki og Julie: Sådan kommer du gang igen

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen