Total ydmygelse: 'Paradise'-vinder gav umulig udfordring

En stakkels mand måtte se sig ydmyget i Sunny Beach, da han fik en udfordring af Teitur Skoubo, som han aldrig ville kunne vinde

Hør hvordan Teitur fik førertrøjen i videoen. Producer: Martin Ekelund

Feststedet Sunny Beach er garanti for solide branderter og for de fleste en dertilhørende scoring. Men der er også masser af konkurrencer, der skal holde de feststemte unge i ilden.

En af dem oplevede de tre paradisoer Anne, Teitur og Jonass, da de gæstede feriebyen tidligere på måneden. Trioen besøgte efterfølgende Ekstra Bladets TV-studie, og her fortalte de om deres vilde tur til Sunny Beach, hvor Teitur naturligvis dansede nøgen på baren.

Se også: Aflyser bryllup med ung kæreste: - Det er helt droppet

Men turen bød også på en gammel klassiker af en drukkonkurrence. Den går ud på, at en person har førertrøjen, og så kan resten af festens gæster udfordre ham eller hende i en selvvalgt udfordring og på den måde vinde trøjen.

Den gik Jonass og særligt Teitur meget op i at få hjem til Danmark, hvilket fik Teitur til at smide sit stærkeste kort.

- Der var en dude, der vinder den over mig i at bunde, og derefter er det sidste gang, der må komme en udfordring, genfortæller Jonass om oplevelsen.

- Så kommer Teitur over til ham og siger 'jeg udfordrer dig i, hvem der har den største pik', og så hev han den bare frem. Det skal siges, at vi har førertrøjen derhjemme nu, griner Jonass.

Maja Bebe, da hun deltog i 'Paradise Hotel' sæson 13. Foto: Anthon Unger Danske kendte - 20. jul. 2019 - kl. 10:03 Reality-babe afslører: Sådan scorer du mig

Den arme - men veludrustede - færing kan blot udbryde et lettere forlegent:

- Jonass for fanden.

I videoen over artiklen kan du se Anne, Teitur og Jonass fortælle om de vilde fester i Sunny Beach og om, hvordan man vælter sig i tilbud på diskotekerne, når man er kendt fra tv.

Du kan også se hele studiet herunder:

Skærm

Mest læste i flash!