Træt Mascha Vang i pille-panik: Tog sovepiller ved en fejl i en måned

Den barmfagre blogger har været så træt den seneste tid. Nu har hun fundet den pinlige og egentlig ret alvorlige grund

Mascha Vang har ved en fejl taget sovemedicin hver dag i en måned. (Foto: Christian Grüner)
Mascha Vang har ved en fejl taget sovemedicin hver dag i en måned. (Foto: Christian Grüner)

Hun plejer at været et festfyrværkeri af energi, der uden problemer både klarer hverdagen som blogger, iværksætter og enlig mor – og som heller aldrig går af vejen for en tur i byen. Men den seneste tid har Mascha Vang dårligt nok kunne holde til at følge sin lille spilop af en datter i børnehave.

Danske kendte - 28. jan. 2016 - kl. 20:42 Mascha Vangs datter springer ud som designer og model

’Den seneste månedstid har jeg følt, der var noget galt. Jeg har været uoplagt og træt som aldrig før. Det startede, når jeg tænker tilbage, under min tur til Sierra Leone, hvor jeg mange gange kommenterede, at jeg simpelthen ikke forstod jeg kunne være SÅ træt. Jamen jeg faldt jo sågar i søvn i min datters børnehavebus (!!)', skriver hun på sin blog.

Mascha Vang er den seneste tid blevet mere og mere bekymret, uddyber hun overfor Ekstra Bladet.

- Jeg har både været på apoteket og i en helsekostforretning for at købe ekstra vitaminer, men det det hjalp ikke. Jeg begyndte at tro, at jeg fejlede noget alvorligt og ville faktisk ringe til min læge, fortæller hun.

Heldigvis har Mascha Vang nu fundet ud af, hvorfor trætheden igen igen har overmandet hende siden turen til Afrika.

Danske kendte - 24. jan. 2016 - kl. 09:24 Slank med Mascha: Så let kommer du i gang med at løbe

- Jeg overtalte min læge til at give mig nogle sovepiller. Jeg havde lidt problemer med at sove og så fik jeg migræne. Så for at bryde den onde cirkel, fik jeg de piller, så jeg kunne få sovet ud, fortæller hun.

Da bloggeren i forbindelse med Danmarksindsamlingen skulle en tur til Sierra Leone, tog hun en halv sovepille, så hun kunne sove på flyet. Og på en eller anden måde har hun fået byttet om på sovepillerne og med nogle andre piller, hun tager hver morgen sammen med vitaminer og kosttilskud.

I forgårs løb Mascha Vang tør for de piller, og først da opdagede hun, at hun havde byttet om de to slags tabletter.

- Det vil altså sige, at jeg hver morgen har taget en sovepille, siger hun og kan ikke lade være med at grine.

- Ej, det er jo egentlig ret alvorligt, men det er sådan en lettelse, at jeg nu har fundet ud af, hvorfor jeg har haft det sådan. Og så tror da fanden, at jeg har været træt, siger hun.

Mascha Vang drømmer om hus, ægteskab og mindst to børn, fortæller hun i et stort interview med ALT for damerne. (Foto: Mogens Flindt). Danske kendte - 3. jan. 2016 - kl. 23:41 Mascha: Drømmer om ægteskab og endnu et barn

Mascha Vang glæder sig til at blive helt frisk og vel udhvilet igen.

- Jeg skal lige ud af rusen, tror jeg. Men jeg kan tydeligt mærke, at jeg ikke er så træt mere, siger Mascha Vang, der ikke helt kan overskue, hvordan hun skal få forklaret brøleren til sin læge.

Se også: Mascha Vang om 'buttede' billeder: De ER altså ægte