Trods kritik: B.S. vender tilbage i nyt TV 2-program

Den hårdføre mand kan snart igen opleves på tv

Danmarks mest kendte jægersoldat, B.S. Christiansen, lagde ikke fingre i mellem, da Ekstra Bladet mødte ham på den røde løber ved uddelingen af Tvprisen og spurgte til hans syn på TV 2-programmet ’Korpset’.

- Det er et program, hvor man fører folk bag lyset. Det foregiver, at det er sådan, vi træner og uddanner vores jægersoldater, og det er det ikke, sagde han tørt.

Men selv om han lørdag gik ud og kritiserede et TV 2-program, betyder det ikke, at han har et horn i siden på TV 2. Tværtimod. B.S. Christiansen har således et nyt program på vej på selvsamme kanal.

- Jeg har lige lavet seks nye programmet om parforhold, som kommer på TV 2 i slutning af marts, siger han til Ekstra Bladet.

- 50 procent af danske familier bliver skilt, og det har store omkostninger. Både for det enkelte menneske og for børnene. I programmet har jeg fire par med i New Zealands bjerge for at sætte fokus på, hvorfor det er så svært at leve sammen.

B.S. Christiansen, da han lørdag deltog i Tvprisen. Foto: Jakob Jørgensen
B.S. Christiansen, da han lørdag deltog i Tvprisen. Foto: Jakob Jørgensen
 

Den tidligere jægersoldat har efterhånden lavet et hav af programmer for kanalen, og da han lørdag troppede op ved Tvprisen, var han nomineret for programmet ’B.S. & Manddomsprøven’.

Når det nye program rammer skærmen, vil man kunne opleve B.S. Christiansen tage kærlig hånd om tre heteroseksuelle par og et mandligt homoseksuelt par.

- Det er helt almindelige danskere, der har livskriser og har glemt hinanden og kærligheden. Nogle gange skal man stille sig selv spørgsmålet ’Gad jeg være gift med mig selv?’. Alt for mange har fokus på deres partnere. Det skal de ikke, de skal have fokus på dem selv, siger B.S. Christiansen.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere