TV 2-værter afslører: Nej vi er ikke kærester

De to tv-værter har brugt meget tid med hinanden, men de er altså ikke kærester

Der har været mange rygter om tv-værterne Cecilie Beck og Lasse Sjørsle. Foto: Jonas Olufsen / ritzau - TV2 / Per Arnesen
Der har været mange rygter om tv-værterne Cecilie Beck og Lasse Sjørsle. Foto: Jonas Olufsen / ritzau - TV2 / Per Arnesen

De to tv 2-værter Cecilie Beck og Lasse Sjørslev er blevet spottet sammen flere gange, siden Lasses ekskone, Natasja Crone, og Cecilie Becks eksmand, Rasmus Tantholdt, fandt sammen.

Men trods utallige rygter, flere selfies med hinanden og en rejse til Mallorca, så afviser parret at de har fundet sammen.

- Vi bliver ofte spurgt, om vi er kærester, og det er vi altså ikke, fortæller Cecilie Beck til Billedbladet.

De to kollegaer er blevet gode venner og nyder derfor hinandens selskab.

Se også: Cecilie Becks datter: Min mor er en curling-mor

Søger en kæreste
TV 2-vært Lasse Sjørslev er dog ikke bleg for at indrømme, at han er på udkig efter en sød kæreste. Han gider ikke de moderne datingsider, men vil meget hellere møde en kvinde i det virkelige liv.

- Jeg skal finde en i det virkelige liv. De der datingsider er ikke mig, så det bliver noget med at finde en igennem venner. Så kan vi hjælpe lidt hinanden, siger han til Billedbladet.

Lasse Sjørslev og Natasja Crone gik fra hinanden, sidste år, efter syv års parforhold. De fortalte pressen, at det var en fælles beslutning. Ligeledes blev Cecilie Beck og Rasmus Tantholdt skilt efter seks års ægteskab. De fik aldrig børn sammen og fortalte også pressen at skilsmissen var venskabelig og uden drama.

Skærm

Mest læste i flash!