Tv-babe: Jeg mødte min kæreste i toiletkøen

Der var ingen moderne teknologi involveret, da Eva Nabe Poulsen fandt sin kæreste

Eva Nabe Poulsen (th) var til gallapremiere med en veninde. Foto: Tariq Mikkel Khan
Eva Nabe Poulsen (th) var til gallapremiere med en veninde. Foto: Tariq Mikkel Khan

Kærligheden kan slå ned på selv de mest uromantiske steder. Det må den tidligere vejrvært Eva Nabe Poulsen erkende, efter at hun tidligere i år mødte sin kæreste i nattelivet. I en kø. Til toilettet.

- Det var helt gammeldags, der var ingen sociale medier indblandet. Vi faldt simpelt hen bare i snak, fortalte hun, da hun tirsdag mødte op på den røde løber i biografen Imperial i København.

Kavaleren fra toiletkøen flyttede hurtigt ind i Eva Nabe Poulsens lejlighed, og parret har nu boet sammen i fire måneder.

Oliver Bjerrehuus var ikke sammen med Eva Nabe Poulsen længe, inden han gik tilbage til kæresten Gunnvør. (Foto: Polfoto og Tv3) Danske kendte Oliver Bjerrehuus var vanvittigt forelsket i vejrbabe

Eva Nabe Poulsen, som tidligere har været med i 'Vild med dans' og i dag arbejder på produktionsselskabet United, deler ikke profession med kæresten.

- Han har intet med showbizz at gøre, han arbejder i banksektoren. Det er faktisk meget befriende, så kan man snakke om noget andet, når man kommer hjem, sagde hun.

'Han er min', siger Gunnvør om Oliver Bjerrehuus, som ellers er blevet kædet sammen med Eva Nabe Poulsen. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Olivers kæresteforviklinger

Eva Nabe Poulsen var med i 'Vild med dans' i 2011. Foto: Mogens Flindt
Eva Nabe Poulsen var med i 'Vild med dans' i 2011. Foto: Mogens Flindt

Eva Nabe har tidligere datet Oliver Bjerruhus. Her ses de på den røde løber i 2013