Tv-baronessen: Min skilsmisse var ikke velset

Caroline Fleming taler ud om familie-fnidder

Familien var ikke tilfreds med, at Caroline Fleming lod sig skille. (Arkivfoto: Hanne Juul/All Over).
Familien var ikke tilfreds med, at Caroline Fleming lod sig skille. (Arkivfoto: Hanne Juul/All Over).

Det var ikke kun i relation til Rory Fleming, at Caroline Fleming gik gennem en hård tid, da parret blev skilt for syv år siden.

Nu afslører hun, at skilsmissen også gav problemer i forhold til hendes egen familie.

- Mit forhold til min familie blev ret skrøbeligt, da jeg blev skilt, for det er ikke noget, man gør, hvor jeg kommer fra, siger hun i afsnit syv i 2. sæson af ’Ladies of London’, hvor hun er en af high society-kvinderne i realityprogrammet.

Hun uddyber ikke, hvorledes balladen udmøntede sig, men danske medier har tidligere skrevet, at der var en kurre på tråden, da hun og Rory måtte kaste håndklædet i ringen.

Familieslottet er en dyr affære. (Arkivfoto: Hanne Juul/All Over). Kendte Så mange millioner har tv-baronessen tabt

Til gengæld er hun nu videre romantisk.

- Jeg har mødt en, som jeg synes er virkelig dejlig. Han er en smule yngre end mig, men han er meget sød. Jeg føler, vi har ens sjæle på mange måder, hvilket gør mig meget glad, siger 40-årige Caroline Fleming i programmet.

Her modtager hun i afsnittet en kæmpe buket røde roser med en vedlagt seddel.

’Du har kysset min sjæl. Jeg elsker dig med en latter, der aldrig skal dø, før solen bliver kold, og stjernerne bliver gamle.’

Se også: Tv-baronessen som bikinibabe

Det får en af hendes veninder til at udbryde:

’Så lad os håbe, at I ikke går fra hinanden i næste uge’.

Forholdet til den ti år yngre mand får en af de andre kvinder i showet, Marissa Hermer, til at udbryde, at de andre skal låse deres børn inde, når Caroline Fleming er i nærheden.

Se også: Tv-baronessen daser på dyr luksusyacht

Det udvikler sig til en gigantisk krise.

- Marissa ramte min radar. Hendes kommentar var bare; ’wow. Hvor kom dét fra’. Hun burde være kommet hen til mig og have sagt undskyld, og at hun ikke mente det. Jeg er så skuffet, for Marissa var en af dem, jeg var mest spændt på at møde, siger Caroline Fleming.

Til Carolines søster, Duddi, fortæller Marissa, at Carolines nye kæreste ikke er hendes kop te, ligesom hun kalder tv-baronessen for en ’cougar’.