TV-darlings skal giftes: Gommen blev afvist af brudens far

Børneværten Joakim Ingversen har friet til 'X Factor'-værtinden Sofie Linde

Foto: Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson

Kærligheden blomstrer i Danmarks Radio.

DR Ultra-værten Joakim Ingversen har nemlig friet til 'X Factor'-værtinden Sofie Linde.

Det afslørede den vordende brud i tirsdagens udgave af 'Natholdet' på TV2, hvor hun var medvært.

- Det kører derudaf. Jeg skal giftes sgu, røbede DR-darlingen i programmet foran et jublende publikum, da værten, Anders Breinholt, spurgte hende, hvordan det gik.

Se også: X Factor-værten afslører sin DR-løn

Sofie Linde afslørede efterfølgende, hvordan hendes kommende gemal havde friet til hende.

- Det var faktisk rigtig sødt og klassisk. Han var på knæ, og han havde spurgt min far inden, forklarede hun til TV 2-værten, selv om frieriet ikke gik som planlagt.

Her er Sofie Linde med sin kommende mand til Zulu Comedy Awards sidste år. Se med når de afslører, hvordan de dulmer nerverne, før de går på scenen.

Lindes far sagde nemlig nej, da Ingversen anmodede om hendes hånd.

- Min far er fra Randers, så han havde sagt, 'det kan du fandeme tro nej'. Men så havde han (Ingversen, red.) så sagt: 'jeg gør det sgu alligevel', forklarede hun i Natholdet.

Sofie Linde er tilbage som vært på 'X Factor', der sætter den nye sæson i gang fredag aften. Foto: Mogens Flindt Danske kendte - 29. dec. 2016 - kl. 07:54 Sofie Linde: - Jeg laver oftest tv til dem, der ikke kan lide mig

Parret er netop flyttet til en større lejlighed i hjertet af København sammen med hunden Kim, og derfor skal de lige have sparet op, inden brylluppet skal stå, fortalte Linde i det populære TV 2-program.

29-årige Ingversen og 27-årige Linde stod frem på den røde løber som kærester i september 2015, og efterfølgende fortalte DR-darlingen i et interview med Alt for damerne, hvordan de fandt sammen.

- Joakim og jeg har været gode venner i rigtig mange år. Så det her forhold kom bag på os begge egentlig. Der var rigtig mange drinks involveret. Og ja, så skete det bare. Jeg har aldrig prøvet at blive kærester med en bedste ven før, sagde hun til magasinet.

Joakim Ingversen og Claudia Rex i forbindelse med semifinalen i 'Vild med dans'. Foto: Mogens Flindt
Joakim Ingversen og Claudia Rex i forbindelse med semifinalen i 'Vild med dans'. Foto: Mogens Flindt
 

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere