TV: Eks'ernes kamp: Christopher og Medina i duel

Zulu Awards: Torsdag aften er Medina nomineret som årets sangerinde, mens Christopher er nomineret som årets sanger. Men hvem løber med sejren? Livesendingen er slut

Ekstra Bladet TV talte med de to popstjerner inden afgørelsen (reporter: Caroline Clante/ foto: Veronica Snerle Holsting)

Der er lagt op til en spændende kamp mellem de to ekskærester Christopher og Medina, når det torsdag aften afgøres til Zulu Awards 2015, om en af de to kan snuppe en pris som henholdsvis årets sanger og sangerinde.

Ekstra Bladet sender live fra den røde løber, hvor vi udover de to nominerede popstjerner regner med at møde en lang række danske kendisser.

Det er komiker Martin Høgsted, der skal være vært til aftenens show. Komikeren har i løbet af de seneste år haft stor succes på TV 2 Zulu som en del af duoen ’Danish Dynamite’. Men  torsdag aften bliver det dog uden hans faste makker, Magnus Millang, ved sin side.

- Jeg er sikker på, at Magnus kommer og støtter mig i pausen. Han har givet mig et par redskaber, så jeg er klar til at flyve fra reden som en selvstændig ung mand. Jeg lærte for nylig at tørre mig selv i numsen, så jeg føler mig superklar til den 26. marts, har Martin Høgsted tidligere sagt til tv2.dk.

Følg med foroven, når vi sender live fra den røde løber.

Du kan se de nominerede til Zulu Awards 2015 ved at klikke her.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere