TV: Her er paradiso lige ved at brække sig...

Paradisoerne Patrick og Nanna har taget imod Ekstra Bladets udfordring, som går ud på at spise 8kg slik på kun én time. Men kun 15 min. inde i konkurrencen begynder Patrick at få det rigtig rigtig dårligt

8000 gram. Så meget slik spiser den gennemsnitlige dansker hvert eneste år, og derfor er vi tæt på at være verdensmestre i at skovle slik indenbords, skriver Politiken.

Ekstra Bladet derfor at teste, hvor meget slik det er muligt at spise på 75 minutter. Vi allierede os med to deltagere fra dette årets sæson af Paradise Hotel, Patrick og Nanna, for at se, hvor meget lækker bland selv slik de unge ville kunne klare på en time. Vi gav dem 4 kilo hver.

- Jeg elsker bland-selv-slik, så jeg glæder mig til udfordringen, siger Patrick.

Jeg kaster op
Men konkurrencen tog en væsentlig drejning, da Patrick efter 15 minutter begynder at få det rigtig dårligt.

- Jeg kaster op lige om lidt, siger Patrick hvorefter han spytter ned i skraldespanden

Patrick begynder langsomt, at få det dårligere og dårligere. Han tvivler stærkt på, at han kan få 4 kilo ned, på trods af, at han før har prøvet noget ligene:

- For 14 dage siden spiste jeg 700 gram slik, mens jeg sad og så en film. Så begyndte jeg at ryste og kastede op. Jeg tog så 200 gram mere efterfølgende.

Sådan reagerer din krop på sukker
Da vi er 45 minutter inde i konkurrencen hiver vi sukker-eksperten Vibeke Lund ind i studiet, som fortæller lidt om Patricks tilstand:

- Patricks krop er fuldstændig stresset lige nu. Han har det rigtig dårligt, fortæller hun i ned stående TV-klip

Patrick vandt konkurrencen ved at spise 600 gram slik på 75 minutter. Det var 200 gram mere end Nanna, som gik hjem med 400 gram slik i maven.

Skærm

Mest læste i flash!