Tv-kendis hyldes for hudløst ærligt billede

Christina Siguenza deler nu for første gang et billede af sin mave

Christina Siguenza er mor til Stephanie. Det er 20 år siden kameraerne begyndte at rulle hos 'Årgang 0'-børnene, men hvor er de i dag? Video/redigering: Tariq Mikkel Khan, Mogens Flindt, Jonas Nielsen Thomas Marott, Per Arnesen, Camilla Hey, TV 2/Signe Skov.

Christina Siguenza, der er kendt fra 'Årgang 0', gennemgår lige nu et stort vægttab. På bare to måneder har hun smidt 11 kilo, og det har i den grad kunnet ses på 'Årgang 0'-moderens krop. På bare få måneder er hun gået flere størrelser ned.

Det store vægttab har dog endnu ikke gjort, at Christina Siguenza er helt tilfreds med sin krop. Særlig én bestemt kropsdel er hun utilfreds med, og hun kæmper dagligt en kamp for at acceptere, at den ser ud, som den gør.

Christina Siguenza deler nu billeder og video, der for hende er meget  Privat
Christina Siguenza deler nu billeder og video, der for hende er meget Privat
 

Det handler om Christina Siguenzas mave, som hun i mange år ikke har turde vise frem, men som hun nu viser uden filter i en ærlig video på sin Instagram-profil.

Vis dette opslag på Instagram

Længe har jeg haft et mål. En drøm, der var svær at fange. Hver gang det kom tæt på, var det som om noget bremsede mig. Det var fortiden. Skyggerne af fortiden, der forfulgte mig og begrænsede mig ? Men igennem min rejse igennem det sidste halve år, mit vægttab og støtten fra alle jer, er jeg nu klar til at slippe det. Slippe frygten, slippe de gamle overbevisninger, som har holdt mig tilbage Lad mig fortælle dig om det.... Min store drøm er, at komme i en bikini til sommer Det burde være muligt vægttabsmæssigt, mem jeg skal også have hovedet med Og det har drillet mig, indtil nu Det er så svært at skulle overvinde sine "dæmoner" . Specielt når de har rigtig godt fat i en En af mine "dæmoner" er, at stå i en bikini pga. min krop. Alle kroppe er smukke på hver sin måde Dette har jeg altid ment. Men for mit eget vedkommende har jeg haft det svært med min egen krop bla. med, at vise min mave og arme. Der er flere årsager til dette. Øgning af vægt som yoyovægt. Graviditeter. Overvægt. Vægttab. Øgning igen. Et af de værste årsager er, at jeg igennem psykisk vold tidligere i mit liv. Har fået det indkoorporet i mig, at jeg var ulækker som jeg så ud. Fed, ulækker og alt hvad der følger med. Jeg har fået det af vide igen og igen. Til sidst begynder man at tro på det selv. Og det blir ens ømme punkt, - som smerter aller dybest og gør en ekstrem sårbar Det har taget år, at nå hertil, hvor jeg faktisk er ligeglad med, hvad andre tænker om mig, og nu hvordan min mave ser ud Men jeg vil gerne elske min krop ligeså meget som jeg elsker mit jeg, som jeg gør nu Alle kvinder fortjener, at være tilfredse med deres krop. Måske ikke 100 % stolt af den som dem der træner til at den skal se muskuløs ud. Men som minimum have en tilfredshed der gør, at man ikke har det som et ømt punkt der begrænser. F.eks som at gemme sin mave eller arme #etnytmål #bikinitilsommer #jegkanjegvil #vægttab #ærlighed #grænseoverskridende #vigtigudmelding #bikini #morkrop #morkroppen #kedafminkrop #perfektuperfekt #gladforminkrop #motion #gådigsundmedårgang0mor #stolt #maveoperation #mommytummy #seminmave #uperfektemave #tummy #mave #løshud #abdominalplastik #stortønske

Et opslag delt af Christina Siguenza (@christinasiguenza) den

'Det handler om min mave. Jeg har ikke gået og 'flashet' min mave, siden jeg fik mit første barn. Problemet for mig har været, at jeg har været ked af den her vom - 'mommy tummy', som man også kalder det. Jeg har aldrig været i en bikini i mit liv. Det er mit mål til sommer. Derfor vil jeg gerne vise min mave til Instagram', siger hun ærligt i videoen, inden hun hiver op i blusen og viser sin mave til sine følgere.

Christina Siguenza er en af de danskere, der modtog en forkert opgørelse fra Skat. Privat Danske kendte - 8. nov. 2019 - kl. 05:45 I chok: Har mistet al tiltro

'Jeg tager lidt tilløb, for det er ret... Jeg bliver helt svedig indeni. Det har været et stort issue for mig. Her er min 'mummy tummy' med hudfold for neden', siger hun og fortsætter:

'Jeg har tabt mig en del, og det kan man se på min silhuet, men det løser ikke den problematik. Jeg kunne godt tænke mig at få lavet maven, så jeg kan blive glad for den. Det er min dejlige, grimme mave, som har båret fem børn. Men som forfængelige mig vil jeg bare gerne have en pænere hud på min mave. Men det må vente', siger Christina Siguenza og understreger, at hun på et tidspunkt gerne vil have lavet et indgreb, så hun kan få fjernet den overskydende hud fra maven.

Her ses Christina Siguenzas mave uden filter. Foto: Privat
Her ses Christina Siguenzas mave uden filter. Foto: Privat

Her ses Christina Siguenza fra siden. Foto: Privat
Her ses Christina Siguenza fra siden. Foto: Privat
 

Under opslaget vælter det ind med rosende ord fra mange af Christina Siguenzas følgere.

'Du er sej. Jeg er sikker på, at du kommer i en bikini til sommer. Børn sætter naturligvis sine præg på kroppen, men jeg er sikker på, at du nok skal finde en flot bikini, som du føler dig godt tilpas i', skriver en, mens en anden fortsætter:

'Så flot fortalt og selvfølgelig skal du i en bikini - stor respekt for din rejse, og tak fordi, at jeg må følge med'.

Vil være ærlig
Til Ekstra Bladet uddyber Christina Siguenza, hvorfor hun har valgt at dele sin ærlige historie.

- Det er en del af MIN vægttabsrejse. Det er bestemt ikke piveri, men en oplysning om, at man har fortjent at være glad for sin krop. Det er okay at være uperfekt, og det i sig selv er perfekt, siger hun og fortsætter:

- Jeg har valgt at være ærlig med min rejse til alle, der har lyst til at følge mig. Det er det eneste rigtige at gøre for mig, da jeg mener, at jeg SKAL være ærlig overfor sig selv, hvis jeg skal holde min livsstil.

Christina Siguenza håber desuden, at der er andre, der kan blive inspirerede af hendes historie.

- Jeg har jo delt næsten 20 år af mit liv på tv. Så jeg er vant til at dele - dele af mit liv. Og det fortsætter jeg med, da jeg godt kan lide, at folk kan spejle sig i mig og mine 'issues', som mange kan relatere sig til. Jeg er ligeså uperfekt som alle andre, og det er vigtigt at fortælle omverdenen, siger hun videre.

Christina Siguenza er mor til Stephanie Siguenza, som seerne siden 2000 har kunnet følge i 'Årgang 0'.

Se også: Sådan smed jeg 11 kilo på to måneder

Mest læste i flash!