TV-vært lagde blomster for terroristen

'Tragisk, at ingen formåede at nå ind til ham', skriver Christopher Læssøe fra 'Danmark har Talent*

Blomsterne ved Svanevej blev fjernet (Video: localeyes.dk)

Værten på TV2-programmet 'Danmark har Talent', Christopher Læssøe, er som danskerne i almindelighed forfærdet over terroren i weekenden, der kostede to uskyldige mennesker livet foruden drabsmanden selv, der blev skudt af politiet.

Se mere video på localeyes.dk.

Han har været omkring den jødiske synagoge i Krystalgade i det indre København, hvor Dan Uzan stod vagt og faldt for drabsmandens kugle, og lagt blomster, og han vil komme forbi Finn Nørgaards grav med samme formål, når han er stedt til hvile.

Men temmeligt kontroversielt har Læssøe også lagt blomster På Nørrebro, hvor den 22-årige muslim Omar Abdel Hamid Hussein, blev dræbt af politiet lørdag nat efter sine terror-handlinger.

Ingen sympati
På sin Facebook-profil forklarer Christopher Læssøe, hvorfor han har lagt blomster de tre steder.

'Jeg lagde blomstrer, hvor Omar blev skudt. Ikke fordi, at jeg sympatiserer med hans handlinger, men fordi det er tragisk, at ingen formåede at at nå ind til ham'.

Om Dan Urzan skriver han, at han lagde blomster, 'ikke fordi jeg kendte Dan, men for at vise min respekt til et menneske, der stod vagt for sin ret og religion'.

Se også: Her er verdens bedste strande

Arkivfoto: POLFOTO Terror - 8. jan. 2015 - kl. 09:58 Ekspert: Sådan foregår jagten på de terrormistænkte i Frankrig

Terror - 9. jan. 2015 - kl. 16:10 Se sortklædt Thorning dundre mod terror

Endelig med hensyn til Finn står der, at han 'lægger blomster på Finns grav. Ikke  fordi, at jeg har arbejdet med ham, men fordi, at han tog sig tid til at debattere og udforske ytringsfrihedens vilkår'.

Her ligger Omar El-Hussein død på jorden

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere